Jump to content
yceman

Pro / Contra Revolutie

Recommended Posts

Asta este si nu se va schimba nimic.Datorita dezgustului resimtit de marea majoritate, prezenta la vot va fii din ce in ce mai redusa, si chiar presupunand ca vor veni oameni competenti la putere (de unde nu stiu), pana sa se schimbe ceva, tara reprezentata de "boci" se va indatora pana ce nimeni nu ne va mai imprumuta bani.Banii obtinuti prin imprumut vor fi furati de politicieni, prin schemele deja clasice, licitatii trucate, etc, spalati prin diverse firme, depusi la banci straine sub forma de aur si gata.

La urmatoarele alegeri vor merge la vot doar membrii de partid, pdl, pnl, tot un drak, oricum nu va fii mare ingramadeala la putere, caci vor trebui platite datoriile.Conexati asta cu statistica, vezi ce spune BM si FMI, si anume ca in anul 2050 vom mai fii 16,5 milioane, natalitatea scade, sistemu sanitar e in cap, medicamentele se scumpesc, invatamantul e in cap, tara nu mai produce mai nimic, nici macar mancarea pentru consumul intern, padurile le terminam de taiat, lemn brut exportam, aurul de la Rosia Montana l-am vandut, rezervele de petrol si gaze (contractu e secret) le-am vandut, flota comerciala a disparut, avem 2 fregate second pe care BAE Systems (BAE Systems) le-a cumparat de la englezi cu 200.000 lire si ni le-a vandut noua cu 20 milioane, acum e anchetata ca a dat mita, vom mai cumpara si zet avioane f-nustiucat second si alea, (oare tot de la BAE, ca se cunosc cu base, si mdernizate de Elbit, aia de au modernizat MiG-urile, care oricum e deja bine infipta in Ro are in derulare contracte cu MAPN si a si infiintat subsidiare AE Electronics - infiintata la Bacau impreuna cu Aerostar, care produce echipamente electronice pentru industria aeronautica, SOREL - produce software si este implicata in mai multe programe multinationale, Simul Tec - produce sisteme de antrenament si simulatoare pentru antrenarea pilotilor, World Machinery Works si Elmet International ), si atat.SA TRAITI BINE.Am deja la bord juma de sticla din batranul johnny walker, si deaia am scris atat.

Link to comment
Share on other sites

52% din populatie a votat Basescu, ceilalti 48% au votat o coalitie care a stat la Putere aproape 20 ani.Boc este produsul Basescu.Neimplicarea PNL si al altor partide asa zise pro-populi la conducerea tarii arata ca pentru aceste partid mai importante sunt functiile de conducere decat poporul ( exemplele sunt si la ne-injumatatirea parlamentarilor, ei considerant ca poporul nu are drept de veto ).Asta in multe tari inseamna tradare.Piticania asta de BOC incearca sa faca multe dar nu are sustinere.Neimplicarea nationala a tuturor partidelor duce la haos....drept dovada , asa cum am scris mai sus.......ciolanu`i mai important.Facem Revolutie dar pe cine punem la sefia tarii? Toti oamenii competenti au plecat "in lume" de lehamitea cu care erau tratai de toti idiotii si mediocrii.NOI trebuie sa ne schimbam si sa luam atitudine nepermitand astfel politicului ( toate partidele ( guvern sau opozitie) ) sa isi bata joc de noi.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
daca tara a fost condusa de un cacat mirositor 5 ani, l-ai vota din nou? Macar daca votezi altul sti ca poate are alt miros sau macar ramai cu speranta chiar daca mai devreme sau mai tarziu se naruie.

Cacatii ceilalti au condus mai mult si mai prost decat actualul cacat.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

In nici un caz unul care spune ca a pierdut alegerile din cauza vrajitorilor. Revolutie? Nu stiti ce vorbiti. Daca dai jos un presedinte ales de popor, intreaga lume iti intoarce spatele iar dpdv financiar tara va fi in colaps pentru ca nu vor mai exista investitori straini. Nimeni nu investeste intr-o tara instabila politic.

Link to comment
Share on other sites

Doar la polonezi nu a fost criza si drept urmare 2 rezultate: Smolensk si imprumut FMI ( 50 mld Euro ca si la greci).

Era inevitabil sa nu se produca si la noi "criza". Reduceri de salarii si pensii, cresterea preturilor la alimente nationale de baza sau stagnarea preturilor la alimentele din import.De fiecare data cand a venit FMI, "ne`a sugerat" sa luam un imprumut ca altfel "ne lovesc" problemele.....nu Basescu sau guvernu` Boc a facut cheltuieli enorme si imprumuturi gigantice.Le`au facut celelalte guverne.Cand duci campanie anti-nationala pe 5 posturi TV ( rastalmacind cuvintele si adaugand tot felul de aberatii ) impotriva presedintelui liber ales de catre popor, in USA se numeste razboi psihologic si este pedepsit cu inchisoarea intre 15 ani si pe viata iar in unele state se aplica pedeapsa capitala pentru tradare.

Voi spuneti ca guvernu`i de vina si Basescu.Io spun ca suntem de vina chiar noi.Avem atat de multe resurse cat nu au toate tarile occidentale la un loc*: petrol, gaze, aur (de 24 karate unic in lume), delta , mare, munti , lacuri........dar toate au fost vandute pe bani de nimic.Cei care le`au vandut ar trebui sa fie anchetati, judecati si condamnati pentru tradare ( pe vremea lu` Ceausescu era pedeapsa cu moartea in curtea judecatoriilor, publica ).

Pentru cei ce spun ca pe vremea lu` Ceasca era rau.Ei bine acum este de 1000 de ori mai rau.Atunci daca faceai gura scapai cu doua picoare`n cur da acum scapi peste 5-7 ani de puscarie.

Dintre guvernanti cine`i de vina pentru starea natiunii romane? Actualii ca incearca sa faca ceva sau cei care au fost pe langa Ceasca, dupa Ceasca si mai vor inca 20 ani sa fie tot ei ?

Intrebare de cultura generala ( simpla ):

1.Ce reprezenta vechea stema (comunista ) pe tricolorul romanesc ?

stema.jpg

2.Ce reprezinta actuala stema pe tricolorul romanesc ?

stema-romaniei-thumb-250-0-18.jpg

*: dovada fiind ca toate natiile barbare au incercat si unele chiar au reusit sa ne cotropeasca pentru ceea ce avem noi !

Link to comment
Share on other sites

Absolut asta cu revolutia e fabulatie =) Fiti seriosi, in cel mai bun caz se poate sustine o motiune de cenzura in parlament, dar cum parlamentul e cumparat de Basescu si nu va trece, nu va faceti sperante la schimbare prea curand...si cand zic prea curand ma refer la cel putin urmatorii 10 ani.

nu a zis nici pulea sa voteze lumea psd(nu ma ating de subiectul "comunisti" ca sa nu ma enervez si sa nu iau la pula ratati), puteau sa voteze romanii pnl sau png sau prm sau orice alt partid, ORICE dar nu acelasi cacat(ca asta numai partid nu e) care a bagat tara si inca o baga intr-o recesiune fara precedent.

Si zic fara precedent pentru ca si statisticile(sa nu se treasca agaricii sa imi reproseze ca ma uit la antena 3, statistici facute de companii straine) spun ca tara nu a fost intr-un cacat asa de adanc. Nici eu in scurta mea existenta nu imi amintesc un haos asa de mare, nici rudele si cunoscutii mei (majoritatea bugetari). Nu stiu cum se simte criza la voi si cati aveti rude sau sunteti angajati ai statului, deocamdata in mediul privat nu prea se simte.

Nu e normal ca dupa 20 de ani de la revolutie noi sa regresam. In primi 10 ani dupa revolutie hai sa zicem ca au avut o scuza atunci cand era tara intr-o situatie aiurea, dar dao in pula mea nici macar dupa 20 de ani?!

@rares

ma amuzi =))

De ce sa fim noi vinovati? Poate suntem ca ne-am ales conducatorii, dar avand in vedere ipocrizia lor poate nici asa.

Nu eu am vandut rosia montana si nenumarate mine strainilor, STATUL le-a vandut. In caz ca nu stiai, proiectele de genul asta si companiile cu un buget ce depaseste o anumita valoare are nevoie de aprobarea statului pentru a fi vandute in strainatate. Habar nu aveti ce s-a putut vinde in ultimii 6-7 ani, acum incearca sa ne vanda si ultima mina de aur, Rosia Montana.

Si faza cu actualul guvern e tare, pai actualul guvern e defapt fostul ca in aproape aceasi formula a mai fost 5 ani la putere =))

Cat despre vremea lui Ceausescu nu comentez, nu am apucat vremea aia si probabil nu as fi vrut. Opiniile sunt impartite. Eu unul nu as fi putut sa traiesc fara libertate de gandire fara sa vin fara uniforma la scoala si fara sa imi bag pula in Basescu fara sa vina sa ma ia securitatea, sincer.

Link to comment
Share on other sites

Acelasi cacat dar sub alt miros l`au votat romanii 20 ani si doar acum si`au dat seama cum sta treaba.NWA imi cer scuze ca te amuz, nu asta`i scopu` meu.Fostul guvern este cel al lui Tariceanu si nicidecum cel al lui BOC.Una este prezidentialele si Presedintele si alta`i Guvernu` si Primu`- Ministru.Nu incurca borcanele.Si tot ceea ce ai enumerat tu au fost vandute de FSN=PDSR=PSD+PRM+UDMR si de PNTCD+PC+PNL+UDMR din 1990.Acum ei se bat doar pe influenta.Basescu`i singuru` Presedinte Roman ales cu adevarat liber si singurul care le tine piept tuturor diletantilor politici.Ceilalti au facut smenuri si hotii.Daca tot nu ai trait in vremea comunismului nici macar nu ar trebui sa spui nimic de perioada respectiva sau de regim, daramite sa mai si dai exemple cum ti`ar fi placut si ce nu ti`ar fi placut.Si dupa cum iti spuneam ( daca tot te amuza ) NOI suntem de vina deoarece NOI i`am ales si tot NOI nu trebuie sa`i lasam sa ne calce in picioare indiferent de culoarea lor politica.....dar dupa cum te`ai exprimat mai sus esti genu` de om care nu depune prea mult efort ( indiferent de tipul sau ) si doar asteapta sa pice din cer.....ei, aici e problema.....

Nemtii cand au luat imprumut de la FMI in 1996 au spus in felu` urmator: "Multumim FMI ca ne`au ajutat sa redresam Germania economic timp de 50 ani, dar de probleme noastre sa nu`si bata capu` nimeni (FMI) ca le vom rezolva noi". FMI "le sugerase" ca`i mai bine sa faca cum spun ei nu cum cred nemtii, dar fara sanse....drept dovada ca Germania are cele mai putine datorii, cea mai sanatoasa economie, cea mai activa populatie din lume si lista ar putea continua.......

Asta tre` sa facem si noi sau mai bine zis trebuia sa facem de multa vreme.Cata vreme ne luam dupa ce spun altii la TV o sa ne futa capetele la toata populatia Romaniei.Ceea ce Purtatorul de Cuvant al Guvernului sau Presedintele Tarii sau Primul-Ministru declara este VARIANTA OFICIALA si nicidecum ceea ce spun televiziunile mincinoase.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Jumatate din bugetari nu ar trebui sa aiba drept de munca la cat de muisti sunt. Nu le mai plangeti de mila. Din cauza lor stam la cozi interminabile ca sa ne depunem actele, din cauza lor merge treaba atat de infect. Nu uitati cat de misto e cand te duci la posta sa trimiti ceva si le vezi pe angajate cum se misca in reluare, cum iti raspund in sila si cum uita ca e de datoria lor sa iti explice ceva atunci cand nu stii ce ai de facut. Nu uitati cum e cand te duci la politie sa iti faci actele si toata lumea se misca in reluare ca sa le cada bine la stomac tigara si cafeluta. Aduceti-va aminte cum stati la coada la cabinetul medical dintr-o policlinica sau spital de stat si asteptati cu orele pentru ca medicul dupa ce scrie doua retete intra in pauza de cafea. Mai e nevoie sa spun ca de multe ori te plimba de la un ghiseu la altul saptamani intregi pentru ca nu stie nimeni unde trebuie sa depui actele?

Exemplele sunt numeroase. Ma pis pe jumatate din bugetari. Ceilalti sa se reorienteze ca nu ii obliga nimeni sa lucreze la stat. E dificil sa te readaptezi la un alt loc de munca mai ales cand la stat nu faci nimic si esti prost de behai, dar asta inseamna sa traiesti intr-un stat democratic. Te adaptezi imprejurarilor.

Link to comment
Share on other sites

Nu uitati cat de misto e cand te duci la posta sa trimiti ceva si le vezi pe angajate cum se misca in reluare, cum iti raspund in sila si cum uita ca e de datoria lor sa iti explice ceva atunci cand nu stii ce ai de facut. Nu uitati cum e cand te duci la politie sa iti faci actele si toata lumea se misca in reluare ca sa le cada bine la stomac tigara si cafeluta. Aduceti-va aminte cum stati la coada la cabinetul medical dintr-o policlinica sau spital de stat si asteptati cu orele pentru ca medicul dupa ce scrie doua retete intra in pauza de cafea. Mai e nevoie sa spun ca de multe ori te plimba de la un ghiseu la altul saptamani intregi pentru ca nu stie nimeni unde trebuie sa depui actele?

.

Scopul lor este sa faca bani, cu cat se misca mai lent cu atat primesc mai mult, deoarece tu ajungi sa te enervezi, sa disperi si ca sa se termine mai repede platesti in plus sau chiar dublu si astfel pici de fraier.

Link to comment
Share on other sites

Jumatate din bugetari nu ar trebui sa aiba drept de munca la cat de muisti sunt. Nu le mai plangeti de mila. Din cauza lor stam la cozi interminabile ca sa ne depunem actele, din cauza lor merge treaba atat de infect. Nu uitati cat de misto e cand te duci la posta sa trimiti ceva si le vezi pe angajate cum se misca in reluare, cum iti raspund in sila si cum uita ca e de datoria lor sa iti explice ceva atunci cand nu stii ce ai de facut. Nu uitati cum e cand te duci la politie sa iti faci actele si toata lumea se misca in reluare ca sa le cada bine la stomac tigara si cafeluta. Aduceti-va aminte cum stati la coada la cabinetul medical dintr-o policlinica sau spital de stat si asteptati cu orele pentru ca medicul dupa ce scrie doua retete intra in pauza de cafea. Mai e nevoie sa spun ca de multe ori te plimba de la un ghiseu la altul saptamani intregi pentru ca nu stie nimeni unde trebuie sa depui actele?

Exemplele sunt numeroase. Ma pis pe jumatate din bugetari. Ceilalti sa se reorienteze ca nu ii obliga nimeni sa lucreze la stat. E dificil sa te readaptezi la un alt loc de munca mai ales cand la stat nu faci nimic si esti prost de behai, dar asta inseamna sa traiesti intr-un stat democratic. Te adaptezi imprejurarilor.

Unde sa te readaptezi la un alt loc de munca? E jale mai ales pentru persoanele trecute de 35-40 de ani...

Link to comment
Share on other sites

Asta e doar inceputul ..puneti banii la saltea ca in 6-7 luni o sa luati masini de lux la pret de logan si case la pret de rulote .

Acum 5 minute l-au surprins ziaristii pe un senator ,se uita la filme porno la dezbaterea despre scaderea punctului de pensie . Super .

Pro !

Link to comment
Share on other sites

Aduceti-va aminte cum stati la coada la cabinetul medical dintr-o policlinica sau spital de stat si asteptati cu orele pentru ca medicul dupa ce scrie doua retete intra in pauza de cafea. Mai e nevoie sa spun ca de multe ori te plimba de la un ghiseu la altul saptamani intregi pentru ca nu stie nimeni unde trebuie sa depui actele?

Imi aduc aminte si imi aduc aminte bine futu-le mortii si familia in gat. Fiecare din astia merita jupuiti de vii, mai ales personalul medical. Toti sunt niste cretini indolenti.

Link to comment
Share on other sites

Asta e doar inceputul ..puneti banii la saltea ca in 6-7 luni o sa luati masini de lux la pret de logan si case la pret de rulote .

Acum 5 minute l-au surprins ziaristii pe un senator ,se uita la filme porno la dezbaterea despre scaderea punctului de pensie . Super .

Pro !

se duce draqu tzara noastra....ce de kkt a fost pana acum...da acum o sa fie si mai oribil...

conducerea merita toata laudele...

ce ne oftica pe noi e ca n-am fost cu ei la furat ...plm daca faceam si eu o autostrada care facuta de mine costa de 50 de ori mai mult decat una normala...acum nu mai comentam...ziceam si eu...face si boc ce poate

Link to comment
Share on other sites

Daca ar da afara 2-3 secretari de la primarii ar rezolva cacatul. Sau de la fisc.

A, si nu dati vina pe muncitori ca stati voi la ghisee, e vina sistemului care scarbeste atat angajatii cat si utilizatorii.

2 viteze : incet si foarte incet...si oricum tuturor ne place munca in stil romanesc...azi batem un cui...maine batem 2..intr`un an terminam de pus gardu

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
A, si nu dati vina pe muncitori ca stati voi la ghisee, e vina sistemului care scarbeste atat angajatii cat si utilizatorii.

E vina angajatilor ca ii doare in cur de tine, nu a sistemului. Daca nu le placea sistemul bugetar de ce nu se angajau vanzatori la kfc si sa ii lase pe altii cu chef de munca sa lucreze pe posturile lor?

Link to comment
Share on other sites

are dreptate neme ... am vazut si femei amabile....si unele ...vaiiiiiiiiiiii ..... iti venea so bagi cu capu in monitor ...sa intre cu capu inainte pe www ... babe dealea ciufute..k le vad si prin orash... si peste tot..dupa mecla acra le recunosti...

@ma uit acum la stiri..deja a iesit lumea in strada de azi 12.05.2010 :>

Edited by yceman
Link to comment
Share on other sites

E vina angajatilor ca ii doare in cur de tine, nu a sistemului. Daca nu le placea sistemul bugetar de ce nu se angajau vanzatori la kfc si sa ii lase pe altii cu chef de munca sa lucreze pe posturile lor?

Pentru ca muncitoarea aia grasa care lucreaza in sila a intrat pe pile. Crezi ca iti gasesti un loc de munca la stat fara pile?

Doar foarte greu. Si e vina sistemului. Crezi ca e asa frumos sa stai 8 ore pe zi sa vina toti disperatii sa urle la tine si sa te plimbi cu foi dintr-un birou in altul?

Daca nu stiti sau daca nu va puteti pune in pielea lor nu mai vorbit. Chiar daca majoritatea aveti dreptate(sunt gramezi de ignoranti puturosi in ghisee) trebuie sa ganditi si din alte perspective.

Sistemul e un cacat, totul e un cerc vicios in tara asta. Totul e un cacat in tara asta, incepand cu o mare parte din locuitori pana la toti conducatorii.

Link to comment
Share on other sites

nu mai fiti ma nervosi ... Fiecare de aici daca eram la conducere faceam manevre..

@N-W-A daca erai prieten cu mine si eu la conducere ... voiam sa fac autostrada si te sunam sa iti faci firma de facut autostrazi...totu costa 1 mil $ ...da eu iti plateam 10 mil $ ...

stai ca de azi au iesit in strada :)) incepe show de zilele astea..nu ma mai plictisesc la stiri cu crime

Link to comment
Share on other sites

nu mai fiti ma nervosi ... Fiecare de aici daca eram la conducere faceam manevre..

@N-W-A daca erai prieten cu mine si eu la conducere ... voiam sa fac autostrada si te sunam sa iti faci firma de facut autostrazi...totu costa 1 mil $ ...da eu iti plateam 10 mil $ ...

stai ca de azi au iesit in strada :)) incepe show de zilele astea..nu ma mai plictisesc la stiri cu crime

Nu cred ca cei de pe aici ar fii facut asa ca magarii astia de ne-au condus si ne conduc acum.

Astia au furat mai mult decat pot cheltui intr-o viata si fura in continuare, fiinca astia din conducere sunt fara CARACTER si fara CONSTIINTA.Pentru a avea un trai decent un om are nevoie de... vedeti piramida lui Abraham Maslow; cat credeti ca va trai un pensionar, care primeste 600 lei/lunar, dupa reducerea cu 15 %? O sa renunte, in ordine, la medicamente, utilitati, hrana, iar dureros este faptul ca, statul i-a retinut banii lui ca si contributii obligatorii, faceti calcul, veti vedea ca contributia pentru fondul de pensie este excedentara (contribui mai mult decat iti restituie statul ca pensie, fara sa mai vorbim ca daca acei bani ar fii investiti undeva, ar produce cel putin o dobanda, care adunata vreo 30-40 de ani), ca alimentele, medicamentele, utilitatile, toate au tva, cota unica acum, 19% bani pe care statul ai ia cand cumperi orice, paine, tigari sau prezervative.In tarile civilizate, TVA este diferentiat, 3-5 % la alimente, soselele sunt sosele, nu sunt cratere, asistenta medicala este de calitate, atat oameni cat si serviciile, nu se ia curentul cu bolnavul pe masa de operatie.

Uitati-va aici: Porcisme - Romania furata zi de zi si dupaia mai spuneti ceva, ca iti vine sa razi daca nu ar fii de plans.Situatia e de kkt, si se duce dracu tare repede.

Sunt convins ca cei de pe aici nu vor avea probleme cu "painea si alcoolu de zi cu zi" insa ganditi-va la milioanele de romani, majoritatea batrani neajutorati, care vor muri, si la milioanele de copii, care nu se vor naste, datorita conjuncturii economico-sociale.

Ma imbat, ca ma lovit depresia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...