Jump to content
1337

Spread.

Recommended Posts

Posted

@Cosmin ce vrei sa spui cu asta ?

Tu te uiti la tine ? strongdc, hellsoft

Cum poti sa recomanzi cuiva sa ia ceva de pe hellsoft ?

hubing :  (Yesterday, 08:21 PM)  nu stiu sa intru in safe mode

Posted

1337 http://www.hackforums.net/showthread.php?tid=453606 <-- asta ca sa ti-l faci UD (mie mi l-a facut 3/41, dar unui prieten i l-a facut 1/41) oricum e foarte bun tutorialul, dar programele alea tre sa le cauti pe net ca nu merg linkurile. cat despre spread eu am facut aseara spam pe filelist si mi-au venit 3000 de loguri in 2 ore, acum am vreo 4000 de loguri. il faci deci UD dupa tutorialu http://www.hackforums.net/showthread.php?tid=453606 apoi il urci pe fisierulmeu.ro si postezi la jocuri noi (prince of persia asta nou etc) crack/patch etc. functioneaza 100% daca ai nevoie de conturi de filelist sa faci spam iti dau eu. am 150

Posted (edited)
^ A venit un alt hacar pe forum. Ma inclin.

@1337 in legatura cu binderele; nu ma pricep prea bine dar am vazut destule pe hellsoft. Iar spreading poti face pe cateva sute de huburi pe strongDC (alegi de la global hubs mai multe cu cateva mii de utilizatori).

Hellsoft?:))

@gamer ia zi si mie cu ce faci tu spam pe filelist?pe strong nu mai faci?

@1337 fa si tu spread pe forumuri/torente/4chan/omegle/yahoo/strong dc/pe siteuri ca fisierulmeu.ro unde poti vedea ultimele fisiere uploadata si mai sunt multe cai trebuie doar sa le gasesti.....

Edited by Paul4games
Posted
paul4games : manual. postez commenturi cu link+ ceva de prosteala

Pierdere de timp si vei lua si ban,nu mai bine folosesti tu un rat si le poti folosi si calculatoarele dupa bunul tau plac in loc sa le furi odata parole si gata?infectezi 1000 de calculatoare dupaia bagi un auto spreader si gata treaba iti fac ei spreading pentru tine!

Posted

Da man 4000+ in 12 ore dar gandestete cate avantaje ai avea daca ai facea spread la un rat si nu la un stealer......daca vrei iti fac eu serverul FUD vreau sa faci spreading si la serverul meu(da pm daca vrei si mai vb).