Jump to content
gamer

Bai doamne. Cititi aici

Recommended Posts

Posted

frate, am molipsit tot rst-ul cu stealerele astea. uitativa oleaca la commenturile la Prince of Persia TFS de pe filelist of, doamnee eu nu mai am loc ca nu mai da click nimeni =)) s-au saturat de crackuri.

deci va rog eu lasati-o mai moale, ca incapem toti, da pe rand! daca nu eram eu cu ideea acu nu era nimeni pe filelist care sa posteze crackuri imaginare =)) vb serios. inainte nu era nici unul

tot RST-ul sta acum cu nasul in loguri

look: http://filelist.ro/details.php?id=114073

Posted (edited)
Bravo ai revolutionat piata stealirillor >_>

Bai tu esti nebun? Metoda asta e de cand lumea numai ca tre sa te duca capu putin. La voi si mura-n gura va e greu..

Gamer.. lucreaza si cu bind.. sa para mai adevarat. Pui si iconita de la prince of persia si gata. 100% credibil.

Edited by Bebe1911
Posted

Gamer imi cers scuze.Am folosit si eu metoda si a picat unu acum 10 minute.Eu am puse vreo 2 comenturi catre rapidshare, atat.Am mai facut rost de un cont de filelist si il dau.Scuze ca am folosit metoda ta.

Posted (edited)

@Bebe1911: Esti retard frate lol :)))

I was SARCASTIC!!!!!

LE:Bebe dute bah si joacate cu puta in nisip nu am de gand sa ras la kk din aste cauta pe google daca nuj ce inseaman :P

;)

Edited by prodil89
Posted

Cica: " xxvirusxx :

si sa stie restu lumii, cand apare crack exista si un .nfo (daca nu il sterg altii)

Editat de xxvirusxx la 2010-06-22 22:52:04 GMT "

So... puneti frate nfo-uri ca sa descarce omu nu virus fara nfo. Tre sa fie descris oleaca :))) Deci notati: 22/6/10 ziua stealerelor :))

Posted
Gamer imi cers scuze.Am folosit si eu metoda si a picat unu acum 10 minute.Eu am puse vreo 2 comenturi catre rapidshare, atat.Am mai facut rost de un cont de filelist si il dau.Scuze ca am folosit metoda ta.

Uite aici baiat simtit :)..Recunoaste fapta,dar se caieste :):D