AlStar Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Academia Tehnica Militara - Sisteme informatice si electronice pentru aparare si securitate nationala Sa traiti domn' militar! Succes. Quote
Nytro Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Ce s-a facut la bac: La examene se poarta perlele! O colectie de-a rasu'-plansu' - Stirileprotv.roCica in Bucuresti 41% au picat. Si prin Buzau parca a fost un liceu la care au picat toti elevii ) Quote
phantomas90 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Academia Tehnica Militara - Sisteme informatice si electronice pentru aparare si securitate nationala Informeaza-te bine inainte sa faci o alegere ca asta.Nimic nu e ceea ce pare.I'm in the system. Quote
Nytro Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Cateva mici statistici (calculate de mine, sper ca am calculat bine):Valcea:Trecuti: 3397Picati: 1196Total: 4593Picati: 26%Pe tara:Trecuti: 136254Picati: 73,832Total: 210086Picati: 35%Pe tara: 131 cu 10.00phantomas90: Am vorbit cu cineva de acolo, am inteles cam cum sta treaba. Quote
dragosh1904 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 perleCand eram la Viena a picat pe pamant o batranica la intrarea in metrou""L-a vazut Spanu si l-a convins pentru a-l face asistentul lui""Harap-Alb a trebuit sa-si ia viata in propria lui mana""Cand privesc in al tau ochi ma simt de parca ma sufoc""Nunta mai tine inca si la ora asta cine trece acolo vede ca au venit luna si stelele, iar el(imparatul) poate sa bea si sa chefuiasca"."Personajele vorbeste in modul dialog". "Parantezele sunt indicatoare schemice"."Omenia, la noi oamenii, este greu sa o avem. Un prim argument ar fi o pisica pe care noi o lasam sa moara pe strada de foame!" wat!!!"Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice":))))Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.""Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889."Imparatul avea o gradina si in fund un mar.""Inima este impartita in doua atricule si doua testicule."????Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.""Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.""Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui."[asta zici ca a zis o black]"Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.""In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa."am ras cu lacrimi:))) Quote
LiviuCool Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Nytro la academia tehnica militara la sisteme informatice nu cumva e doar un singur loc pe tara??? Quote
cigraphics Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 la astea m-am uitat si eu aseara sa vad cati au luat bacul si cati au fost cu 10 e de tot rasul ( de fapt e trist ) Quote
Nytro Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 A fost cel mai jegos bac dintre toate... Multe magarii, examenele propriu-zise nasoale rau, cel putin la matematica, nici un fel de egalitate intre elevi, una e sa dai la istorie unde s-a luat numai 8-9-10, alta e sa dai la matematica M1 unde s-a luat 1,5 - 2 - 3 - 4 -5 - 6, notele au fost penale, la 2 lucrari identice, diferente de 2 puncte intre ele si multe altele. Cred ca si contestatiile for fi tot de mantuiala.LiviuCool: Nu, http://mta.ro/admitere/Locuri_admitere_2010.pdf Quote
!_30 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Nu v? mai omorâ?i degeaba cu bacul ?i facultatea. Self learning, ftw. Quote
Fitty Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Dar dupa aia cine dracu te angajeaza? Se pare ca daca nu ai o diploma, nu iti gasesti loc pe nicaieri.. Quote
SympleBoy22 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 "Personajele vorbeste in modul dialog". "Parantezele sunt indicatoare schemice"."Omenia, la noi oamenii, este greu sa o avem. Un prim argument ar fi o pisica pe care noi o lasam sa moara pe strada de foame!" wat!!!Imparatul avea o gradina si in fund un mar.""Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.""Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.""In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa."Bashed!Daca asta e nivelul studentilor romani... Quote
Nytro Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 !_30: Acolo, la ATM unde vreau eu, am mancare si cazare gratuita, si cand termin, voi fi (sub)locotenent + inginer, voi avea serviciu stabil si salariu bun. In plus sunt multe sporuri la armata, cum ar fi cele pentru cazare si altele.Ontopic: Daca picai la romana, bun, nu prea te ducea capul. Dar sa pice cineva la matematica, mai ales M1 e ceva perfect normal, au fost nasoale rau subiectele. Quote
phantomas90 Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 !_30: Acolo, la ATM unde vreau eu, am mancare si cazare gratuita, si cand termin, voi fi (sub)locotenent + inginer, voi avea serviciu stabil si salariu bun. In plus sunt multe sporuri la armata, cum ar fi cele pentru cazare si altele.Nytro, Nytro si eu tot asa visam inainte sa intru in sistem.O sa vezi tu pe parcurs diferenta dintre ce se prezinta si ce este acolo.Cel putin aia cu salariu m-a dat pe spate.Daca nu te ridica astia de la orange sau vodafone dupa ce termini sa-ti plateasca ei scoala si sa lucrezi pentru ei o sa vezi ca nu-ti prea ajung banii. Quote
Nytro Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 ATM ofera locuri pentru mai multe institutii. Eu dau pentru STS si MApN. La STS nu cred ca ar fi deloc rau... Quote
!_30 Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 B?ie?i. Sunte?i mici. Dac? merge?i pe principiul c? cineva s? v? dea ?i s? v? ofere, ave?i un drum lung înainte. ?tiu ce zic.. Quote
gixman Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 nytro sunt curious probele sportive sunt exact ca la Academie de Politie? sau difera..si de exmplu la interviul de evaluare ce poate sa iti dea? Quote