sevex Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) ON: Da, daca ar exista asa ceva in mod sigur as pune.OFF:@dragosh1904: Cum de poza ta e animata, ca am pus si eu un gif, dar nimic LE: Detalii despre ratatul care a parat la Orange:"Nickname: "Panarama" - oricum ne-am dat seama.E-mailul lui: Gicu_popovici@yahoo.comIP-ul de pe care a postat: 94.246.126.165 [ t10-06.opera-mini.net ]PS: Dac? vre?i pute?i s? îi da?i mailuri cu felicitari. Eu îi transmit multa _|_ . " Edited July 8, 2010 by sevex Quote
mike_vio Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Imediat ma apuc sa-i urez "de bine", sa-i umplu frigiderul. Retardat ce poti sa-i faci ? Quote
Zatarra Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Tipic romanesc.. chiar astazi vorbeam cu un fost coleg de liceu care ii la academie.. ii plin de lingai si sifonari acolo, pacat ca pedepsele la academie sunt mai nasoale.Anyway: Respect Synthesis Quote
ciubyever Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Vrei sa spui, "GJ" (Good Job). Pentru ca, din cate stiu eu, gg=good game, iar programarea nu-i joaca, asa ca, daca nu cunoasteti folosirea corecta a anumitor constructii, n-o mai folositi:PGood point! Quote