Jump to content
Guest Mosad

[Petitie]Sectiune privata

Sunteti de acord?  

87 members have voted

1. 1. Sunteti de acord?

• Da
      66
    • Nu
      21
    • Indecis
      5

Recommended Posts

Posted

Ce teste ma? Cui ii pasa ca intra si oameni care nu stiu prea multe? Acei oameni stau linistiti in banca lor. null_time, tu sti ce e ala IP de cand te-ai nascut? Daca te intreb ce headere foloseste protocolul IP sti ce sa imi spui?

Esti offtopic, s-a mai discutat asta, nu se vor pune restrictii desteptii pulii ce sunteti.

Posted

1) Cost anual de ..sa zicem 20 euro/caciula( in functie de cum se negociaza cu @sosetutza spatiul )

2 ) Negociat cu @sosetutza gazduirea ca e baiat de-al nostru si nu ne ia pielea de pe os :)

3) Dupa obtinerea gazduirii se face virtualizarea sistemelor de operare windows (100 buc) linux (100 buc) /dupa caz .

4 ) In momentul cand un user devine V.I.P plateste taxa dupa care primeste acces la un virtual ( windows sau linux ,la alegere ) ,care e numai al lui .

5) Sectiunea privata de pe forum se imparte in doua ,respectiv tool-uri pentru windows si pentru linux .

6) Fiecare membru V.I.P poate sa posteze diferite tool-uri in cele doua sectiuni .Nimeni nu poate sa descarce din cele doua sectiuni .

7)Un script upload-eaza automat o data la 24 ore pe virtualul fiecaruia noutatile aparute in sectiune ,fara acceptul lui ( dupa caz windows sau linux ) .

8) Fiecare membru cand isi acceseaza virtualul gaseste tool-urile acolo , poate sa le foloseasca dar nu poate sa le copieze , multiplice , descarce , se face o limitare in respectivul OS in acest sens .( nu stiu cum s-ar putea face asta ..plm ..i sclipeste mintea la vreunu s-o faca si pe asta ,un fel de "parental control" )

9 ) Gata ca mi-e rau ,am baut toata noaptea si-mi vine sa borasc .Pa !