Jump to content
greenie

Invitatii FileList gratis

Recommended Posts

Posted (edited)

Sa va raspund la toti pe rand.

@ Liviu: nu, nu a fost ziua mea. Peste 1 saptamana si 1 zi este, eram doar fericit astazi;

@ alexal: am precizat exceptie cei noi inregistrati; indiferent ca au 5 sau 100 postui, sa nu fie din JUN / JUL 2010;

@ immun3: nicio problema;

@ Andblood: pai pentru o reclamatie, trebuie dovezi; mai ales ca acest cont este solid si cu o vechime foarte mare, nu are de ce sa ia disable; pentru ca eu nu fac TRADE aici;

@ Bebe: nu miroase a nimic, am dat cu spray, so stai chill;

@ therapper: asa e, dar lasa ca nu o sa mai fiu asa generos ca deja apar nesimtitii :P [ mai dau cateva doar ];

@ iamback: eh, eu dau la tot poporul de pe rst, doar sa fie cu vechime.

Edited by greenie
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

V-am dat la amandoi. Ma bucur ca prin acest topic s-au mai trezit si cei mai vechi cu 2-3 ani care au cam uitat de RST si au aflat de topic de la diferite persoane =D.

Posted

Multumesc mult omule,eu am mai avut cont dar am dat invitatie la un vecin si ala o facut prostii pe account dupa care mau asaltat si pe mine pretenasii de la FL.

EDIT:Sper ca nu or sa considere reclama daca am pus la capatul numelui RST.

Posted

@ cosmin: pe mine nu ma intereseaza ce ai tu acolo, daca te intreb daca-mi dai o invitatie zici nu ca nu ai, as cere un warn pt postul tau;

@ all: cu placere, mai astept. Vad ca a ajuns ceva topicul asta la viewsuri ^^.