paxnWo Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 http://blog.cril.biz/2010/07/mail-bomber-v1-0-cril-design/1 mail bomber = 150 RON Î:Ce este acest mailbomber?P?i este un script scris în PHP, HTML, CSS ce se folose?te de o baz? de date(SQL) pentru a trimite la o singur? adres? un num?r de mail-uri(flood).mm doar daca stii ce scrie in descriere stii tu singur sa-ti faci unul. Quote
1337 Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 this is so nais! Merita ars baiatul asta! Quote
icebird Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Macar stie sa faca banu`... nush daca chiar i l-o cumparat cineva dar daca mai lasa din pret cred ca facea ceva $$ de pe urma fraierilor. Quote
yceman Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 In curand... "Vand Yahoo Messenger !!! contul de yahoo inclus"-prost e ala care da $ nu cine cere Quote
Cril Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 @ pax - ai dreptate, e cam foarte mare pretu, mi-am scos banu'. Am sters articolu'.@ 1337 - canta prin alta parte pls. sunt destui pusti care n-au ce face cu banii si vor sa se joace cu tampenii d'astea gata facute. era un pic diferit fata de ce se gasea free pe google(in sensu ca nu poti sa-i dai ignore la user@host.com fiindca era ales aleatoriu)//ps: l-am dat cu tot cu server la 75RON marti.//LE: Merci pax pt 'reclama', chiar aveam nevoie de trafic:)) Quote