Jump to content
BogdanNBV

Mac os x Leopard pe pc... im puteti recomanda ceva?

Recommended Posts

ma tot bate gandul sa incerc systemul de operare Mac OS X Leopard sau Tiger dar nu gasesc pe nici unde ceva bun :( vreau sa-l instalez pe un computer cu urmatoarele specificatii:

Processor = Amd Athlon 64 2800+ ~1.8 GHz (socket 754)

Memorie RAM = 1.5 GB

Placa video = ATI Radeon HD3450 (AGP)

Placa audio = Realtek AC97'

Placa de baza = Asus K8N

Chipset = NVIDIA nForce3

Placa de retea = integrata (Nvidia nForce Networkin' Controller)

HDD 0 = am uitat :)) oricum e pe IDE

HDD 1 = WesternDigital ~ 160 GB pe SATA

DVD-RW = Asus

Deci imi puteti recomanda vre-o versiune de hackintosh care sa mearga pe systemul asta sau macar in mare sa fie compatibil :D si daca se poate si niste instructiuni cu ce pachete ar trebuii instalate... eu am incercat mai multe variante:

iDeneb v 1.4 10.5.8 = se instala foarte bine dar dupa restart setam parametrii "-f -v" dar dupa ce afisa textul acela lung care se derula(arata fisierele care se incarcau) ecranul se facea negru si asa si ramanea... in mod normal trebuia sa apara ecranul acela cu Welcome in o groaza de limbi...

JaS 10.4.8 = se instala iarasi foarte bine... se restarta si in loc sa apara acel ecran cu Welcome aparea logo-ul Apple si se incarca... l-am lasat sa se incarce si se bloca incarcarea si incepea un cantecel care dupa ce se sfarsea nu se intampla absolut nimic ecranul era tot acela cu logo-ul apple si cu cerculetul acela cu liniute care se incarca.

Link to comment
Share on other sites

Incearca Snow Leopard ca iti merge. Instalezi folosind IAtkos S. Ai grija!!!Pentru a instala MAC OS X pe PC ai nevoie sa dai customize la instalare si sa selectezi componentele exact care trebuie. Nu trebuie sa instalezi 2 drivere de acelasi fel. Pentru INTEL instalezi kernelul VOODOO si pentru AMD kernelul VANILLA (FF important). Daca nu-ti porneste sistemul din prima nu renunta. Intra in setup din nou(nu formata), da-i customize peste partitia deja instalata si baga patchurile care iti trebuie. Daca problema persista reia procesul de instalare.

Link to comment
Share on other sites

Am cautat mai demult si eu (~6 luni) si atunci erau versiuni doar pentru procesoare Intel care suportau SSE2+SSE3 si l-am lasat balta. Un sfat: instaleaza daca chiar ai nevoie de MACOS altfel te complici degeaba, sunt pachete pe net care iti transforma windozul in MacOs gen "flyakiteOSX" si il poti vedea asa. Pe mine nu m-a convins.

Link to comment
Share on other sites

va multumesc foarte mult si acu stiu de ce mama naibii nu mergea =)) eu am instalat kernelul vodoo =))) si nu era pentru AMD :( voi reincerca astazi cu kernelul vanilla :D multumesc Boyka si daca nu te superi imi poti spune si cum as putea instala cu "IAtkos S" si de unde as putea sa il iau ? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...