xwings Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Ceva diferit de hackingul online/virtual.La Springtime, de ceva timp e o oferta in care primesti un suc/sau bere la o pizza comandata.O sa va spun ce am facut eu si mi-a mers.Daca ati mancat la Springtime, atunci stiti ca este un loc unde platesti si alt loc unde te duci cu bonul sa dai comanda.In momentul cand platesti si iti dau bonurile, iti da si sucul.Lasi sucul undeva, de preferat sa il dai unui prieten cu care ai venit. [Ar fi trist daca mananci singur la Springtime.]Te duci si dai bonul. O sa iti spuna ca pizza e gata in 7-9-12-999 minute.Te intorci dupa timpul pe care il zice [fara sa ai sucul la tine].Dupa ce iti da pizza, ii ceri si sucul si zici ca nu l-ai luat cand ai platit mai devreme.Eu am incercat si a mers Posibile raspunsuri daca zice "aia" ceva:"Nu am luat sucul ca sa nu ma car cu el 10 minute pana iau pizza""Nu am luat sucul ca am zis ca vreau sa le iau pe amandoua odata""Nu am luat sucul ca sa nu il beau pana nu e gata pizza (stupid smile)"Acum nu stiu cum e in fiecare Springtime dar poate unii [desi nu cred] vor sa va dea sucul cand iei pizza. In cazul asta poti sa ceri sucul cand il platesti. It's worth a shot.Bafta.[it's not much but i do it for the thrillz ] Quote
PetreTerror Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 chiar ca nu se simte criza in halu asta Quote
Active Members Fi8sVrs Posted August 30, 2010 Active Members Report Posted August 30, 2010 mai bine mãnânc 3 pizza ?i beau apã platã!?"Pentru o pizza XXL cumparata, primesti o pizza medie GRATIS !" Quote
Cheater Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Ati vazut la stiri, ieri, niste nebuni au facut comanda la pizza si cand a venit comanda nu i-au mai platit celui care livra, omu a sunat la 112, si i-au prins pe dobitoci cu pizza aproape terminata la cateva strazi mai incolo, mancand pe capota masinii cu care au fugit Quote
gamer Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 mare foame in tara asta. mai mult sete Quote
zoondark Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 si mie mi-a mers faza prima oara cand mam dus cu bonu iam cerut bere [stiti k da suc/bere] si pana s-a facut pitza.. de ce foame imi era am baut berea si cand m-am dus sa iau pitza mia dat si suc si io am stiut k nu e frumos sa refuz dak cineva vrea sa imi dea ceva si de aceea l`am primit cu cea mai mare placere :D Quote
Marius Cristian Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 in ploiesti nu am auzit de magazinu asta:( Quote
em Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Nu mai e vulnerabil! Care a dat mail la admin? Quote
neps Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 intr-un timp aveau chiar oferta luai o pizza si te duceai cu sucu gol de cate ori vroiai Quote
lafurat Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Jajajaja romani trebuiau sa fie jaja Quote