jicu Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 VDC lui Bilutza | VDC #11158 | Viata De Cacatcititi aici si va dati seama ca pedofilu' ala mic e posibil sa fie ciorapel.recomand spovedanie si post negru 12 luni fara alcool sau alte alea sintetice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Cum frate asa ?Mi-e mi se pare c-am facatura asa una dupa alta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 daca era asa de "drogata" atuncea cum de si-a mai amintit ? FAKE & LESBIAN !!!si culmea daca pretena ei a dat-o la politie de ce nu am auzit la TV de obicei era stire bomba trebuia sa apara si la Acces Direct sau la dan diaconescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heLL Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Tarfa beata in dress rupt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Sincer imi pare rau de tine , dar imi place pustiu`.BIG LOL!groaznic... si cine stie cu cate alte fete, femei o mai facut monstrul ala la fel Nu stiu ce ti-a pus copilu' in cafea, dar spune-i sa ma caute. Vreau si eu vreo 5 grame.sincer, comentariile sunt dulceata! Nu povestea care pare scoasa din revista (apropo, sa fim realisti: fara proba la droguri si faza cu abuzatul ar pica din start - copilu peste 15 ani e considerat prin lege cu discernamant si fute legal). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackKing Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Tarfa beata in dress rupt.sau afrodisiace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) "Cred ca ti-a pus cantarina. E folosita la animale (afrodiziac pentru vaci), dar are efecte si la oameni."Nu ma pot opri din ras Afrodiziac pentru vaci )Trebuia sa fie vaca pentru ca substanta aia sa aiba un astfel de efect.Parca vad o reclama :Vrei ca taurul tau sa te poarte pe meleaguri nebanuite?Luati amandoi o portie de afrodiziac.Nici nu o sa simti cum intra Edited September 12, 2010 by skipper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 corneliuu vaccin tudor parca a fost azi la marea sarbatoare de le tebea in cinstea lui avram iancu.so..e distractie mare la tv pe net ca pana la urma asta e adevarata hrana spirituala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...