DgE3y Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Salut sunt David si am 16 ani Imi place foarte mult acest forum si imi place sa invat trickuri de aici Cunosc HTML & CSS ... deocamdata Imi doresc sa devin programator si cred ca aici voi putea sa invat multe lucruri interesante .Succes in continuare RomanianSecurityTeam Edited September 15, 2010 by DgE3y Gramaticaly edits... Quote
BoysIIMen Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 SalutSant Dan din Baia Mare, cerva priteni miau recomandat situl asta. Sper sa ami fac multi prieteni pe aici. Si va invit la Sarbatoarea Castanelor la Baia Mare. Sper sa anvat ceve de pe aici, niciodata nu poti spune ca le stii pe toate. Have Fun BoysIIMen Quote
1337 Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Bine ai venit , de aici nu inveti prea multe inafara de pentesting si exploatarea sistemelor sau a aplicatiilor web. 1 Quote
keenzo Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Buna,sper sa ne intelegem!!!BFT!!! 1 Quote
dark87 Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Bun Venit !! BoysIIMen eu sunt din cluj poate vin cu un prieten in Baia Mare la un var de al lui Quote
DgE3y Posted September 15, 2010 Author Report Posted September 15, 2010 (edited) SalutSant Dan din Baia Mare, cerva priteni miau recomandat situl asta. Sper sa ami fac multi prieteni pe aici. Si va invit la Sarbatoarea Castanelor la Baia Mare. Sper sa anvat ceve de pe aici, niciodata nu poti spune ca le stii pe toate. Have Fun BoysIIMenBoysIIMen invata sa respecti si pe ceilalti useri ... asta era topicul meu (totala lipsa de respect)... trebuia sa iti faci topic separat ... si invata sa scrii corect Romana ... Edited March 5, 2011 by DgE3y . Quote
Marian Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Bine ai venit:)SalutSant Dan din Baia Mare, cerva priteni miau recomandat situl asta. Sper sa ami fac multi prieteni pe aici. Si va invit la Sarbatoarea Castanelor la Baia Mare. Sper sa anvat ceve de pe aici, niciodata nu poti spune ca le stii pe toate. Have Fun BoysIIMenCoaie tu invata limba romana Quote
Guest User Name Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 salut,bine ai venit pe rst.spor la munca ,daca vrei sa te apuci de ceva serios. Quote