wvw Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Da, era mai fain înainte de '89. Aveam super-?av?, ma?in? ?i puteam pizdi Partidul ?i Conduc?torul pe forumuri, mess ?i Twitter. Ce vremuri, m?, ce vremuri... Quote
Park Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Poate ca toata lumea stie ca nu va iesi nimic daca va iesi o noua revolutie si tot de hoti vom fi condusi, poate ca ne cam doare in coaie de ce se intampla in tara, ca nu am ajuns noi sa muncim pe 500 lei pe saptamana, noua, poate inca ne mai merge cu furtisaguri, retele de publicitate, una alta, nu stim cum traiesc altii, si mananca paine cu margarina.Toti suntem invatati sa iesim la interval cu partea rea a unei actiuni, niciunul dintre noi, nu vede partea buna a acelei actiuni.Nu e vorba in sine, de revolutie, se va face o adunare generala, la care trebuie sa vina cat mai multi, de asta avem doar lasi in tara, pentru ca toti ies pe la colturi si zic.. "Da de ce sa vin eu sa imi iau un baston in cap ?", asa gandesc majoritatea de pe aici. Cei care sunt suporteri de peluza, si merg des la meciuri, si au vazut sau au luat parte la o lupta cu fortele de ordine, stiu ce inseamna sa fii o grupare, ca toata peluza de ~ 1000 de oameni, este unita si infrunta chiar si scutierii. Quote
jicu Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 alde pax:"si acum, daca iese ceva, ca si in 89, tot marionete o sa fim, dar macar stii ca ai luat parte" tu esti mai diversionist coi decat gelu voican voiculescu. Quote
demon_zone Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 eu nu tin cu nimeni. Important e sa fie bine in tara.Deci cum momentan nu este bine, jos cu ei Quote
prodil89 Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Astia care zic :"oricum nu rezolvati nimic, toti sunt la fel" inseamna ca traiti ca in pampas si va place. Si inseamna ca faceti parte din procentul de 0.5% din populatia care o duce bine, ceea ce nu cred, din moment ce altceva mai bun de facut decat sa stati pe un forum nu aveti. Sau inseamna ca va place sa traiti in cacat si sunteti prea lasi sau prea idioti sa va dati seama de asta.Nu...chiar deloc.Dar nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.Eu sunt de acord cu "revolta" dar nu sunt de acord ca "vin" si PSD-istii petru ca EI nu au un motiv ei traiesc in PUF.Ei vin pentru ca se gandesc ca ii vor vota oamenii pentru ca se revolta....Cand defapt ei sunt exact la fel ca cei de la putere , daca nu mai corupti.Intelegi? IM ALL FOR REVOLT \m/ Quote
tjt Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 O sa fie si melodia aia cu dansul pinguinului ?Daca da,sunt sigur ca o sa fie peste 200k de oameni. Quote
N-W-A Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Nu...chiar deloc.Dar nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.Eu sunt de acord cu "revolta" dar nu sunt de acord ca "vin" si PSD-istii petru ca EI nu au un motiv ei traiesc in PUF.Ei vin pentru ca se gandesc ca ii vor vota oamenii pentru ca se revolta....Cand defapt ei sunt exact la fel ca cei de la putere , daca nu mai corupti.Intelegi? IM ALL FOR REVOLT \m/nu generaliza. foarte multi se inscriu in partide pentru ca principiile lor au legatura cu doctrina partidului. daca esti intr-un partid, nu inseamna ca nu mai esti om si nu ai voie sa protestezi. Aici nu e vorba de partid, e vorba de conducere. Quote
Andblood Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Platestele transportu la aia care nu stau in bucuresti , cu siguranta vor veni , daca nu , nu o sa vina nimeni care nu sta in bucuresti sau pe langa. Quote
Mish Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 (edited) Go Go Arrows!! HUU HUU .. va tim pumnii . Edited September 28, 2010 by Mish Quote
wvw Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 O scurt? cronologie: 1990 - 2004 PCR++ 2004 - 2014 B?se + tovar??i de drum 2014 - ????? Republica OTV Vremuri glorioase, zic. Quote
prodil89 Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Lol pana la urma a fost vreunu sau ati dat din gura ca de obicei Quote