silvynho19 Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 am primit un PM de la un anumit utilizator .. : ba sclavule daca aflu cine esti te omor si iti iau si toata familia ta de handicapati in pula. mortii matii sa-ti fut .trimis de mafia4everdeci chiar asa de prosti sunt unii? s-a infectat tara asta cu prea multa prostie si "cocalarie" ? .Nu am vrut sa postez dar persoana asta chiar e handicapata! intrebarea mea ramane aceeasi: COCALARI PE RST?rog moderatorii sa stearga postul daca am folosit un limbaj neadecvat. Quote
Cheater Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Ciudat ca eu nu am primit asfel de mesaje, oare dc tocmai tu, daca te-ai certat cu uresul respectiv si ca urmare ti-a trimis mesajul, nuj dc ai mai postat aici... (si mai multe .............. ca sa ma abtin de la comentarii ofensatoare) Quote
dark87 Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Ai de plm frate totii is zmardoi pe net vai de capu tau ma mafia4ever uita iti dau dedicatie asculta si zimi daca iti place YouTube - Cumicu - Cocalari comunitari feat. Kryp Quote
dark87 Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Cosminn , te simti unul dintre ei si tu esti cocalar comunitar fmm de copil facut din epubreta Quote
p3tru Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Sa ma suni daca-ti vrei steamul inapoi. hahaha, pwned on: nu le da atentie, astia`s copii de 11/12 ani... Quote
dark87 Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Cosminn , ce steam frate eu nici nu am avut steam cred ca visezi la ora asta ma baiatule auzi la el sa il sun daca vreau steamul inapoi " cand eu nu am avut nici un steam " hahaha ce prost doamne Quote
crs12decoder Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Cocalari pe RST? yo stiu.. parca testu ala de inteligenta, cu broastele nu era asa rau pana la urma Ar fi o treaba ca adminii sa instaureze un test de IQ autentic, si cine nu are o cota cel putin rezonabila sa fie exclus. Quote