Jump to content
daatdraqq

De ce trebuie omorati ungurii

Recommended Posts

si romanii cretini au mai tradus si au si difuzat :)

Am impresia ca postul tv e unguresc , deci daca e asa difuzeaza ce vor ei .Probabil translatorii sunt angajatii lor .

Noi suntem cretini ca lasam asemenea posturi sa fie difuzate pe cablu si ca nu ne ducem odata peste ei sa le dam foc .Sa respectam minoritatile auzi , futu-ti minoritatea matii sa-ti fut de jegosi si de infecti .

:o astia-s mai rau decat tiganii.

Tiganii nostrii sunt mielusei pe langa astia dar domnu' Basescu ,presedintele romanilor , doar nu o sa se apuce acum sa ia vreo masura impotriva ungurilor , vrei sa ramana fara majoritate parlamentara ?

Ce daca copiii nostrii se uita la desene porno unguresti ...

Link to comment
Share on other sites

Personal nu as omora nici un ungur,dar nu cred ca in Ungaria gasim desene animate din folclorul romanesc,si nici strazi/institutii oficiale cu nume romanesti pe acolo(si nici romani cu functii cheie de conducere prin parlamentul maghiar!!!).Sper ca cei care ne conduc tara sa isi dea seama de grava eroare in care se afla si sa opreasca aceasta violare a Romaniei de catre adevaratii tigani ai europei.Atat am avut de spus.

Link to comment
Share on other sites

@daatdraqq: s-ar putea sa fie si cum zici tu, da oricum prostia a fost facuta, cacatu a fost difuzat, prostia s-a manifestat, si copilu acasa care a vazut, cum e el copil mic si vrea sa invete multe prinde si faza ca iti dau daca iti ridici rochia pana la gat si maicasa cand il cheama la masa el ii raspunde sec vin daca iti ridici rochia pana la gat :| si maicasa ii da o bataie buna ne fiind vina lui, el doar a invatat ce a vazut la TV

Link to comment
Share on other sites

Pe vremea mea erau copiii de la 402 si viata cu louie, acum vad ca s-au schimbat un pic treburile.:) Oricum, nu cred ca ungurii trebuie omorati din cauza asta... sunt alte motive mai serioase!:)) Just saying...

Anyways, sa fiu sincer acuma... nu prea se vede nimic. Adica cred ca si copii aia merg la mare si vad ca acolo lumea nu sta in rochii pana la genunchi si tricouri cu guler.:-??

Link to comment
Share on other sites

Minimax TV are sediul in Oradea, in majoritate oras predominat de spurcatii de maghiari. Daca ascultati cu atentie, la sfarsirea unui desen animat pe Minimax, adauga numele editorilor, creatorilor, etc, in marea majoritate tot maghiari.

Pisa-m-as cu bolta in gulasul lor!

Link to comment
Share on other sites

va plangeti degeaba de unguri...in romania cum este ? cel mai sexy horoscop cel mai sexy meteo ... a loato lumea razna... toti acuza comunisti dar plm parerea mea aste ca era mult mai bine pe timpul comunistilor...cel putin toti aveau o casa si un loc de munca nu cred ca pe timpurile acelea o fata de 17 ani se prostitua ca sa aiva bani de buzunar... numai ascultati tot ce se spune la tv ca aia va spala creerele

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...