Flubber Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Noroc! Azi in timp ce ma duceam acasa linistit s-a auzit o bubuitura (2 masini ciocnindu-se), primul lucru care l-am observat a fost un porumbel ce zburand, se indeparta de locul accidentului, iar apoi niste nuci au cazut din copac dupa cateva secunde.Curiozitatea mea este urmatoarea in calitate de observator in momentul respectiv, porumbelul a zburat in directia opusa ca sa se fereasca de unda de soc produsa in urma impactului dintre cele 2 autovehicule? Sau a inceput sa zboare fiindca s-a 'speriat' de bubuitura (sunetul) produs de ciocnire?Tin sa mentionez ca nu eram in intersectie si le-am vazut ciocnindu-se ci la 2 blocuri distanta, dar interesant a fost faptul ca dupa ce a inceput porumbelul sa zboare imediat la scurt timp au cazut nucile respective din copac, ce tind sa cred ca, din cauza undei de soc.Ce parere aveti?// P.S.: xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Depinde de culoarea porumbelului . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROFL Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Poate era un gugu?tiuc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigraphics Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Unda de soc Da ce man a explodat ceva incat sa produca o unda de soc ?Bine ca nu ai zis ca a depasit bariera sunetului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 porumbellu` si daca te uiti urat la el se sperie iti dai seama ca fuge ca dracu daca aude vreo bubuitura;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Unda de soc Da ce man a explodat ceva incat sa produca o unda de soc ?Bine ca nu ai zis ca a depasit bariera sunetuluiBanuiam si eu...Pana la urma e pe auz 'treaba'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Hmmm... Pai sunt o gramada de filme in care un ostrogot/tarzan/mostru face zgomote ciudate(ma gandesc de ce xD) in jungla si si vezi cum isi iau talpasitza pasariile din copaci )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 nu prea se produce unda de soc la un accident auto... ci la explozii(si cand treci de viteza sunetului) ... porumbelul s-a speriat... (unda de soc se deplaseaza de obicei cu viteza sunetului deci nu avea porumbelul cum sa fuga de unda daca ar fi existat - exista dar este neglijabila la viteze mici - ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Oups, atunci am spus o MARE prostie, iertare!Ma fac si mic si rosu. Am inteles, deci sa inteleg ca de la sunet, dar, intrebarea mea este cum de a 'fugit' intai porumbelul, iar la scurt timp nucile din copac au cazut? Daca nu era niciun fel de 'vibratie' (daca ii putem spune asa), nu mai cadeau, nu? Asta nu inteleg.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROFL Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Oups, atunci am spus o MARE prostie, iertare!Ma fac si mic si rosu. Am inteles, deci sa inteleg ca de la sunet, dar, intrebarea mea este cum de a 'fugit' intai porumbelul, iar la scurt timp nucile din copac au cazut? Daca nu era niciun fel de 'vibratie' (daca ii putem spune asa), nu mai cadeau, nu? Asta nu inteleg..Definitie: coincidenta | DEX online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 s-a speriat asa de tare de a zburat orbeste si a intrat cu capul in nuci.Ciudat e ca la ciocneala de masini te uitai la porumbei si apoi dupa cateva secunde la nuci, nicidecum la ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 cat db a avut bubuitura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Atunci cand cioara si-a luat zborul a miscat creanga si nucile au picat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Sunteti niste inconstienti si si nuciile au o viata.Ia uite domne nu poate o nuca sa se sperie si sa cada....O fii auzit si el...Da chiar asa tu te uitai la copaci...nu la accident? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 mare pagube face si porumbelul asta:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigraphics Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 poate a fost doar o coincidenta ca a zburat in momentul ala sau doar s-a speriat de la sunetsa faci zgomot langa porumbei sa vezi cum se duc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parazitul29 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 porumbelul a zburat din cauza zgomotului si nucile ai cazut cel mai probabil din cauza ca porumbelul a miscat crengile oricum porumbei au simturile foarte dezvoltate astfel cum s-ar explica voiajori care vin de la mii de km? cresc si eu voiajori de cativa ani si pot sa spun ca le au cu simturile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Cum porumbelul se ghideaza dupa undele magnetice, ca o autostrada, el de fapt a vrut sa fuga dar daca o lua in directia opusa era pe contrasens, si ca sa nu primeasca amenda de la politia porumbeilor a respectat sensul de mers, ca un bun porumbel...care este, intrebarea este cu ce viteza s-a deplasat porumbelul? Legat de nuci, e simplu s-au copt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigraphics Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 acum ai dat-o in 4chan ? cu boxxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...