Gonzalez Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Gigan?ii internetului de la Yahoo vor o felie din pia?a româneasc? online.Acest lucur se întâmpl? pentru c? pia?a româneasc? are o cre?tere spectaculoas?. Astfel, de anul viitor vom avea o pagin? de "yahoo punct ro".Potrivit Antena 3, 90% dintre românii care utilizeaz? zilnic internetul acceseaz? pagina Yahoo. Recordul a fost înregistrat în ianuarie când 8 milioane de români au accesat siteul. Pentru mai marii companiei, cifrele au fost suficiente ca s? se decid? c? este nevoie de o pagin? "yahoo punct ro".Alte ??ri care acceseaz? Yahoo în limba materna sunt Fran?a, Canada ?i Spania, care au primit deja termina?ii personalizate pentru ?ara lor.Yahoo.ro va însemna ?i ?tiri în limba român?. O echip? întreag? va lucra la con?inut, la fel ca în Statele Unite. Acolo, echipa de editori a siteului func?ioneaz? ca o adev?rat? redac?ie de ?tiri.Asta înseamn? o oportunitate ?i pentru publicitari. Mai exact, o cre?tere a vânz?rilor de reclam? on line. În 2009 pia?a româneasc? de publicitate online era de 16 milioane de euro. Românii vor putea accesa "yahoo.ro" din 2011Sursa: Antena3 Quote
just-for-funn Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Interesant da nu am mai intrat pe pagina web de la yahoo de la revolutie Quote
AlStar Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Foarte fain.Cred ca traficul se trage in special de la mail.yahoo.com...O sa avem @yahoo.ro :> Quote
Smks Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 si o sa pice din 5 in 5 minute pentru ca , calitatea din romania este foarte proasta ? si toti e inculti =] Quote
Nytro Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 si o sa pice din 5 in 5 minute pentru ca , calitatea din romania este foarte proasta ? si toti e inculti =]Ia cauta pe aici prin categorie, Romania are cel mai rapida conexiune la Internet din Europa. Stam bine cand e vorba de IT.Da, e un lucru bun. In primul rand va ajuta industria IT romaneasca, va oferi niste locuri de munca, sunt unii (ca mine) care ar prefera limba romana in locul limbii engleze... Quote
boradarius Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 au si nemti .de mi se pare o idee buna.facea bani cineva care avea domeniul sa il vanda :> facea cel putin 10.000 Quote
Park Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Abia astept sa vad cate XSS-uri va avea. Quote
Paul4games Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Abia astept sa vad cate XSS-uri va avea.off:Sa dea domnul si un SQLi/RFI/LFI pe acoloon:Mi se pare o idee bune desi nu prea vad cu ce ma ajuta pe mine ca este yahoo in romana,pe unii ii va ajuta(cei care nu cunosc limba engleza cat de cat)! Quote
-E-xPeRiEnCe Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Din 90% majoritatea sunt "hi5-ari"si "facebukari|care isi verifica mail-urile.Cu versiunea asta .ro macar nu vor avea dificultati cand citesc ca parola de la hi5 le-a fost sparta. Quote