daatdraqq Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Ce-i cu omu' de nu mai intra ? Quote
qbert Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 nici pe mesinger no mai dat de o vreme,o fi ocupat cu investirea acelor 200k. Quote
Guest Praetorian Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Cred ca e ocupat omu' cu faculta. Nu toti pierd timpul numai pe net. Quote
adi003user Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 zicea ca vrea sa plece din ro Quote
FakeCN Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 zicea ca vrea sa plece din ro Bravo lui. Sa termin si eu liceul si imi iau zborul. Quote
wildchild Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 are partiale in perioada asta.azi dimineata trebuia sa ma intalnesc cu el in gara de nord ca venise sa-si vada iubita si eu eram in zona la un concert insa nu am mai dat de el.caraghios lucru, si eu vroiam sa deschid un post pe aceeasi tema Quote
begood Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 De juma de ora ma screm sa va raspundPe scurt, s-au adunat multe chestii, iar acum invat (din nou) sa-mi fac ordine in viata.=> timp == NULL, plecat de la 7 intors la 23-1 nu mai vad decat dusul si patul.sugestie : daca aveti multe chestii stresante in viata, mergeti la inot. Zilnic. Dormi mai bine si ai nitro toata ziua. Bate cafeaua la orice ora.Va salut, RST, cand se mai linistesc apele, revin. O saptamana, o luna, nu stiu. Quote
Nytro Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Exista lucruri mai importante pe lume decat sa stai sa citesti posturi stupide, sa dai banuri sau avertismente Quote
Flubber Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 De juma de ora ma screm sa va raspundPe scurt, s-au adunat multe chestii, iar acum invat (din nou) sa-mi fac ordine in viata.=> timp == NULL, plecat de la 7 intors la 23-1 nu mai vad decat dusul si patul.sugestie : daca aveti multe chestii stresante in viata, mergeti la inot. Zilnic. Dormi mai bine si ai nitro toata ziua. Bate cafeaua la orice ora.Va salut, RST, cand se mai linistesc apele, revin. O saptamana, o luna, nu stiu.Foarte bine, iti rezervi cat timp ai nevoie, da-l dracului de forum, rezolva-ti problemele si ce ai pe cap, fa ce vrei.Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca daca esti pasionat sau eventual frecventezi forum-uri ce tin de calculatoare si IT in mare parte, automat au impresia ca nu ai viata si ca esti ala cu gluga in cap ce sta pe intuneric si nu iese dintre 4 pereti.Sper sa iti rezolvi toate problemele si sa fii ok. Quote