Jump to content
daatdraqq

begood

Recommended Posts

Posted

are partiale in perioada asta.azi dimineata trebuia sa ma intalnesc cu el in gara de nord ca venise sa-si vada iubita si eu eram in zona la un concert insa nu am mai dat de el.caraghios lucru, si eu vroiam sa deschid un post pe aceeasi tema

Posted

De juma de ora ma screm sa va raspund

Pe scurt, s-au adunat multe chestii, iar acum invat (din nou) sa-mi fac ordine in viata.

=> timp == NULL, plecat de la 7 intors la 23-1 nu mai vad decat dusul si patul.

sugestie : daca aveti multe chestii stresante in viata, mergeti la inot. Zilnic. Dormi mai bine si ai nitro toata ziua. Bate cafeaua la orice ora.

Va salut, RST, cand se mai linistesc apele, revin. O saptamana, o luna, nu stiu.

Posted
De juma de ora ma screm sa va raspund

Pe scurt, s-au adunat multe chestii, iar acum invat (din nou) sa-mi fac ordine in viata.

=> timp == NULL, plecat de la 7 intors la 23-1 nu mai vad decat dusul si patul.

sugestie : daca aveti multe chestii stresante in viata, mergeti la inot. Zilnic. Dormi mai bine si ai nitro toata ziua. Bate cafeaua la orice ora.

Va salut, RST, cand se mai linistesc apele, revin. O saptamana, o luna, nu stiu.

Foarte bine, iti rezervi cat timp ai nevoie, da-l dracului de forum, rezolva-ti problemele si ce ai pe cap, fa ce vrei.

Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca daca esti pasionat sau eventual frecventezi forum-uri ce tin de calculatoare si IT in mare parte, automat au impresia ca nu ai viata si ca esti ala cu gluga in cap ce sta pe intuneric si nu iese dintre 4 pereti.

Sper sa iti rezolvi toate problemele si sa fii ok.