nosferatu Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Donati futu'va'n gura!Support Wikipedia/ro - Wikimedia FoundationWMFJA1/ro - Wikimedia Foundation Quote
yceman Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 pe prafu asta nu stiu cata lume mai face donatii pe net...puteau sa faca si ei altceva...in engleza si despre un copil vai de steaua lui din fundu indiei sau din satele romaniei Quote
nosferatu Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 (edited) Daca nu era wikipedia voi nu terminati liceu' bai derbedeilor@icemanSi site-ul il intretinea ma-ta din alocatia ta...?! Edited November 22, 2010 by nosferatu Quote
yceman Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 nosferatu te rog frumos controleaza-ti limbajul si hai sa nu deviem de la subiect.daca aveau nevoie de $ la cati vizitatori au puteau sa introduca niste reclame frumos si sa isi ia bani buni. nu cu donatii + de asta nu i-a obligat nimeni sa faca asta daca tot o iei sa ii intretina cineva. Quote
nosferatu Posted November 23, 2010 Author Report Posted November 23, 2010 ^Exact, trebuiau sa bage referral'uri catre jasmin.N-am cuvinte sa descriu cat de retardati sunteti.Sincer, chiar nu am... Quote
lafurat Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Jajajaj cica sa donam. Doneaza tu nu vezi ca noi suntem milionari si avem prea multi bani de nu avem ce face cu ei.Daca tot vrei sa faci un bine doaneaza la oameni care le trebuie, de ex la un orfanat, o casa de copii, nu la wikipedia care are bani de numa.Tu de e crei ca wikipedia,google,youtube inca functioneaza pentru ca le donam noi bani ???? Nu frate pentru ca eu fac bani chiar daca le donam noi sau nu Quote
s3x Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 tu esti owner pe wikipedia sau ce pula mea? Quote
ZeroCold Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Donati futu'va'n gura!Support Wikipedia/ro - Wikimedia FoundationWMFJA1/ro - Wikimedia FoundationDaca vorbeai frumos, poate chiar dona cineva, desi nu cred.Nu sunt bani, criza...stii si tu Daca as avea, chiar as dona, de pe wikipedia am invatat multe lucruri, cand nu stiam ceva cautam pe wiki...----@cei care au comentat aiurea, ar trebui sa respectati cat de cat comunitatea wiki, pot sa pun pariu ca cel putin de 3 ori ati luat informatii de acolo (exceptie copii de haifaiv, mess si facebuci). Quote
crs12decoder Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 ma mir totusi ca google nu e interesat de wikipedia Quote