Jump to content
BogdanNBV

Google Adsense Fail?! sau ce?

Recommended Posts

Posted (edited)

deci am incercat sa ma inregistrez si eu la adsense sa vad cum e ( pe la ora 4 jumatate) si la ora 6:45 am primit un email cu titlul:" Re: [#72138XXXX] Google AdSense Support " si nu contine nimic... oare ce o insemna asta? /:) am vazut ca unii daca nu erau acceptati primeau email cu niste detalii, de ce nu a fost acceptat si alte chestii... eu am primit un mesaj gol O_o intreb din nou ce ar putea fi ?

EDIT: Am descoperit ca nu sunt singuru' in aceeasi situatie...

http://www.google.com/support/forum/p/AdSense/thread?tid=588ed1f5c30e4509&hl=en

cred ca este o problema a lor momentan :-?

Edited by BogdanNBV
Guest User Name
Posted

si eu am o cerere de vre'o 2 luni jumate...da-i in'spre pula mea,cu sistemele lor...

Posted

Google si-a pierdut increderea in webmasterii romani, ei avand mereu tendinta de a fura si de a aduce mai multe gauri decat beneficii sistemului. Accepta foarte greu romanii, pentru ca ei nu vin cu un site cat de cat competent pentru sistemul lor. Secretul consta in legalitate si insistare. Aveti nevoie doar de un blog facut pe platforma blogspot cu cateva posturi, in jur de 10, si completarea datelor personale corect si complet.