tom012000 Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 eu as prefera bautor de apa ... de la ceai iau agitatie si trebuie sa ma clatesc cu grade inalte Quote
rudarualin Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Cand am citit regulamentul ...ma gandeam ori sunteti neserosi ori nush ce sa zic..oricum sunteti tari si am inteles ce ati vrut sa ziceti in regulament:D Quote
PingLord Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Trebuie un filtru neaparat la membrii noi si pus chiar si pentru membrii actuali.Numai pusti care vor sa sparga parole de messenger si viseaza hacking dar nu stiu ce este un IP.Pacat de oamenii de aici pentru ca multi strica forumul si ii scade "valoarea". Quote
Guest Mosad Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Trebuie reimplementat testul cu broastele.Ps: empathy si surge,va iubesc fira-ti ale dreacu. Quote
iamroot Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Salut, CIca sa ma prezint, numelepresupun ca putem sa il tinem pentru later, pasional de tehnica it, nu's a tot shtiutor, dar ma descurc cu ce am. Nu am stat sa completez formuarul, prea lenesh ptr asta. Scriu cu sh tz k shi alte tampenii asta nu inseamna ca sunt incult sau pushtan doar ca imi place mie sa ma fac intzeles. Daca IOS OSI, CIsco, TCP, IPTABLES, ROUTE, BGP, POS, VLAN sunt cunostinte de-ale voastre putem deveni prieteni apropiatzi ! Quote
frankriva Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Majoritatea intrebarilor care au fost scrie in acele chestionare, se gasesc in teste psihologie de personalitate!Da, psihologie. In concluzie, nu's nefolositoare. Quote
cybercop Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 parerea mea: putinel cam multe, iar la unele dintre ele marea majoritate a persoanelor de pe aici nu isi pot da datele reale decat daca sunt ei insisi niste plante agatatoare. sunt curios ce "rating" va avea... aici nu intra in discutie aia cu parola! exista insa si o categorie de intrebari care o consider eu insumi necesara pentru ca adminul sa stie anumite chestii despre anumite persoane, ca sa stie cand vine la el cu o cerere sau cu jalba in protap ca a patit nu stiu ce pe aici cam ce atitudine sa adopte. una peste alta e bun! Quote
Guest Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 HAHHAHAHHAHA AM RAMAS PE SPATE CAND AM VAZUT ASTA: Hobby?Laba Sau: Skills?Laba tata.AHAHAHAHHAHAHAHAHA MOOOOOOOORaltuDe unde ai auzit de acest forum?Ce astepti de la RST?Ce vrei sa oferi comunitatii?Un salariu.. ca frec pula toata ziua pe rst.Hai basescuuuuuuuuuuuuuu plateste-ne ca stam pe RST Quote
soso_flyboy Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Salut, ma numesc Sorin, pentru prieteni sunt Soso, si vreau sa va marturisesc ca imi doresc enorm sa capat cunostinte si sa practic aceasta meserie, bine meserie, defapt pentru mine sa devin programator e un ideal, e ceva la care aspir, si am inceput sa invat CSS, HTML, PHP, JAVA SCRIPT, si stiu ca astea sunt mai mult pentru webdesign si sincer azi am avut o zi grea, dar prin faptul ca am gasit acest site, de la un amic bun, faptul ca sunt obosit frant si nu aveam pofta de nimic a trecut, sincer multumesc celor care au facut acest site. Quote
dragosxi Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 salutare, sunt dragos si sunt un programator web pierde vara eu vara nu dormmm nu am somnnn Quote
parazitu2009 Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Wow! Nu-mi vine sa cred ca aceasta comunitate inca exista! In urma cu aproximativ 4-5 ani am folosit pentru ultima oara acest forum,pt ca se inchisese parca ? Ma bucur foarte mult sa va regasesc.Salutari si multa bafta in continuare! Quote
eu_papillon Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Sunt proaspat pe aici si nu stiu mare lucru despre acest site. La prima vedere pare a fi un site interesant, Quote
eu_papillon Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Eu sunt Mihai si am venit pe situl vastru sa invat cit mai multe in IT. De, omul invata cit face umbra pe acest pamint. Quote
.Slacker Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Sunt proaspat pe aici si nu stiu mare lucru despre acest site. La prima vedere pare a fi un site interesant,Eu sunt Mihai si am venit pe situl vastru sa invat cit mai multe in IT. De, omul invata cit face umbra pe acest pamint.Nu mai face dublu-post. Regulile Forumului Quote
KungFuStyle Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Sa ma prezint ? Bine . Is Roberto si stau in Pincota, un asa zis oras din judetul Arad . Despre mine nu rea multe, imi place Downhill/Freeride (aka datu' cu bitigla) si am picat bacul la matematica Am absolvit liceul la profil real unde am invatat putin HTML si umpic mai mult c++ si MingW in rest le am bine de tot la facut case in paint Daca va intrebati de ce mi-am facut cont aici ? Simplu am vazut mult chestii tari care ma ajuta spre ex keylogger (am lasato balta ), ceva tips and trick la windows si am o gramada de invitatii pe xtreme zone si vreau sa dau din ele .Sper ca nu am luat-o pe araturi la descriere (cu toate ca cred ca asa e) . Quote
Guest Kovalski Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 ^ Ma mira faptul ca nu ai picat bacul si la romana, deoarece se scrie un pic, nu umpic nu unpic nu ombilic sau mai stiu eu ce alte forme inventati voi. Semnul intrebarii se pune dupa cuvant fara spatiu intr-e ele, la fel ca si restul semnelor de punctuatie. Quote
zombynebunu Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Password?Aici poti sa lasi password-ul care va fi criptat intrun database undeva )Numar de telefon?Optional.Spune si noua numarul tau de telefon, asa te putem contacta ) Quote
IZmail Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Buna! Eu sunt Izmail, locuiesc intr-un orasel de langa Brasov care se numeste Fagaras. Sunt la liceu la profil uman si invat ca sa i-au bacul. Nu stiu ce sa fac in timpul liber asa ca m-am hotarat sa invat ceva nou si cred ca site-ul acesta ma poate ajuta. Quote
Matt Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Buna! Eu sunt Izmail, locuiesc intr-un orasel de langa Brasov care se numeste Fagaras. Sunt la liceu la profil uman si invat ca sa i-au bacul. Nu stiu ce sa fac in timpul liber asa ca m-am hotarat sa invat ceva nou si cred ca site-ul acesta ma poate ajuta.Luati bacul apoi treceti pe aici. ( waiting for warn ) Quote
florin59 Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Salut,ma numesc florin si am intrat, de curozitate....Eu locuiesc,in Italia si aici, se stiu foarte putine,lucruri despre wifi,modemuri si alte chestii tehnice.V-a urez la toti,o zi buna si multe impliniri... Quote
CristianRoflmao Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Salut,ma numesc florin si am intrat, de curozitate....Eu locuiesc,in Italia si aici, se stiu foarte putine,lucruri despre wifi,modemuri si alte chestii tehnice.V-a urez la toti,o zi buna si multe impliniri...bine ai venit pe rst florine bafta la invatat.. Quote
ZeroCold Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Ideea e foarte buna, dar daca vrei sa o implementezi in RST, ar trebui sa le interzici utilizatorilor sa vada rezultatele pana nu isi trimit propria prezentare. Quote