Jump to content
Guest Nemessis

A inceput raidul

Recommended Posts

Guest Nemessis

Cei selectati sa participe au primit PM. Cei care doresc sa participe si inca nu s-au anuntat sa posteze aici http://rstcenter.com/forum/pranks/28503-urmatorul-raid-operatiunea-kill-bitch-5.html.

Mici reguli:

1. Nu dati datele primite prin PM mai departe altor useri RST sau pe forumul RST, dar le puteti folosi pe orice alt site exact asa cum va doriti.

2. Limite... nu exista. Puteti face orice vreti cu datele respective si dureaza cam 2-3 zile pana aflu daca si-a atins scopul sau nu atacul fiecaruia dintre voi.

3. Nu folositi aceste date la deface-uri.

4. Daca mai aveti nevoie de ceva legat de victima pentru raid puteti sa imi cereti si daca se poate face rost va rezolv. Inca nu am urcat clipurile dar se va rezolva foarte curand.

5. Raidul se desfasoara pana isi indeplineste scopul (distrugerea psihica a victimei). Deci e loc pentru toata lumea. Puteti sa faceti orice atata timp cat o faceti din fata pc-ului (comenzi de produse erotice la adresa ei, spam cu site-ul si pozele ei, cu nr ei de tel s.a.m.d.)

6. In momentul de fata locuieste la o prietena pentru ca "cineva" a ciripit despre locul in care munceste si ii e cam naspa sa stea acasa. Cu cat se afla mai multe despre ea si cu ce se ocupa cu atat mai greu ii va fi sa isi revina. Mergeti pe ideea promovata de site-ul ei ;)

Bonusul pentru cel mai agresiv atac virtual ramane acelasi. Hai sa vedem care are skillurile necesare pentru a distruge viata unei persoane si care se inmoaie prea repede cand se gandeste ca si tarfele sunt oameni. Ideal e sa isi bage demisia pentru a ramane fara nici un venit.

Distractie placuta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...