prodil89 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Agen?ia Spa?ial? American? s-a f?cut de râs: ?i-a vândut calculatoarele folosite în programul navetelor spa?iale f?r? a ?terge datele secrete stocate în acestea.Este vorba despre zece cazuri, relev? o investiga?ie intern? a Agen?iei, în care calculatoarele au fost vândute f?r? respectarea procedurilor de ?tergere a informa?iilor secrete. Mai mult decât atât, alte patru calculatoare care con?ineau date sensibile urmau s? fie vândute.NASA ?i-a pus în vânzare calculatoarele, citeaz? Mediafax BBC News, în contextul în care î?i restructureaz? programele de folosire a navetelor spa?iale, ultima misiune a acestora fiind programat? pentru iunie 2011. Neregulile au fost descoperite în patru loca?ii, Centrele Spa?iale Kennedy ?i Johnson, precum ?i în centrele de cercetare de la Ames ?i Langley.Source..[url=http://www.realitatea.net/nu-e-o-gluma-nasa-si-a-vandut-cu-tot-cu-datele-secrete-calculatoarele_780788.html]Nu e o glum?: NASA ?i-a vândut cu tot cu datele secrete calculatoarele | REALITATEA .NET[/url][url]http://www.bbc.co.uk/news/technology-11947721[/url] Edited December 8, 2010 by prodil89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Nu cred ca este adevarat !Adica sa fim seriosi crezi ca aia erau atat de prosti incat sa vanda un cacat de pc cu proiecte in el care s-au lucrat ani de zile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 La cat de ratati sunt nu ma mira nimic .Rasa spurcata ! Idioti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 si in romania e la fel... am primit calculatoare de la ministerul de interne la care nu se stersesera datele (mergeau recuperate adica)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 hai sa fim seriosi, ca sa scapi definitiv de date trebuiesc sterse-suprascrise de cel putin 2,3 ori, sau folosesti un program care face asta pentru tine, cati dintre voi fac asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 Pai niciunu dar chestia este ca ei nici macar nu sau ostenit sa stearga "normal" fisierele.Cine stie o fii vreo eroare...ceva de genu...au fost catalogate gresit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 hai sa fim seriosi, ca sa scapi definitiv de date trebuiesc sterse-suprascrise de cel putin 2,3 ori, sau folosesti un program care face asta pentru tine, cati dintre voi fac astaeu fac asta inainte sa dau la clienti pc-urile cu hdd second hand le sterg si le suprascriu cu 010101 sau ceva asemanator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarLord Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Sau poti sa reinstalezi complet noul sistem de operare peste cel curent, si informatia nu se mai poate folosi, desi este recuperata, ptr ca ai suprascris peste vechiul sistem, si fisierele devin corupte.E destul sa scrii 010101 o data, nu cred ca e nevoie de 2,3 decat daca ai prea mult timp la dispozitie sau suferi de paranoia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Sau poti sa reinstalezi complet noul sistem de operare peste cel curent, si informatia nu se mai poate folosi, desi este recuperata, ptr ca ai suprascris peste vechiul sistem, si fisierele devin corupte.E destul sa scrii 010101 o data, nu cred ca e nevoie de 2,3 decat daca ai prea mult timp la dispozitie sau suferi de paranoia.daca nu stii de ce naiba mai postezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 SI MARMOTA CE FACEA iara publicate mascata la Nasa iara incepe peste toate siteurile ca nasa nush ce ofacut numa aiurea , ma lesi maCHIAR ASA IDIOTI IS AIA ?,, vezi sa nu ,CINE CREDE IN Marmote.. , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarLord Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 daca nu stii de ce naiba mai postezi - sa zicem ca nu stiu. Vrei sa imi explici tu, de ce nu stiu? Chiar sunt curios de ce ma poti invata tu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarLord Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 (edited) Yfrog Photo : yfrog.com/7b22198845p - s-ar putea sa ai dreptate, dar ma gandesc ca si Scott Moulton oricum stie ceva. Sau stii tu mai bine? O zi mai buna Benny! Edited December 9, 2010 by WarLord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...