mother.caterpillar Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 1.fa-i profil cat mai atragator pe un site de matrimoniale gay /forum gay ..asteapta sa fii contactat de alti bulache apoi da-le nr .lui de telefon2. cumpara/gaseste un butoi de plastic folosit in constructii(cca 150 l ) sprijina-l de usa lui astfel incat atunci cand deschide usa sa se rastoarne in casa - in liniste deplina umple butioul cu apa + 2 sacose luate de la tomberon pline cu materii cat mai perisabile si urat mirositoare - suna la usa - fugi Quote
Tonique Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 fa sex cu fiica-sa plina de figuri si basinoasa dupa care pune-i pozele porcoase aferente distractiei in cutia postala enjoy the traumas! Quote
Nokia94 Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 fa sex cu fiica-sa plina de figuri si basinoasa dupa care pune-i pozele porcoase aferente distractiei in cutia postala enjoy the traumas!Si daca nu are fiica? Quote
Tonique Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Asta a fost varianta pe care am gasit-o eu folositoare ...el se plangea ca de fiecare data cand eu plecam la liceu dimineata..ei erau treziti de tropaitul meu pe scari...si ca nu pot dormi linistiti ... + orice fir de par care era prin scara era din cauza mea ...nevasta-sa era deranjata de faptul ca eu merg cu gluga in cap pe scara .. ca beau bere cu baietii in parcul in care ei se plimba seara ... ca imi aprind tigara in scara si ii intra fumul in casa ...ca e stricat acoperisul din cauza ca merg eu pe bloc ..picatura a fost varsata in momentul in care m-a facut incult si pe mine si pe ai mei..si ca ce se face el cu vecini de genul ...(mentionez ca amandoi parintii mei au terminate cel putin o facultate , au lucrat intr-un domeniu artistic pentru mai bine de 15 ani ..iar eu am fost la un liceu de coregrafie - balet clasic ) ...asa ca m-am gandit ca cea mai buna varianta de a-i demonstra vecinelului cat de dox sunt ...a fost s'o fut pe fiica-sa .. Din momentu' acela ..a inghitit galusca , a tacut malc de fiecare data si n-am mai avut probleme cu el .Daca are baiat...imbata-l pana nu se mai tine pe picioare ...si du-l intr-un bar de poponari . Quote
cristi_1993 Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 1.fa-i profil cat mai atragator pe un site de matrimoniale gay /forum gay ..asteapta sa fii contactat de alti bulache apoi da-le nr .lui de telefon2. cumpara/gaseste un butoi de plastic folosit in constructii(cca 150 l ) sprijina-l de usa lui astfel incat atunci cand deschide usa sa se rastoarne in casa - in liniste deplina umple butioul cu apa + 2 sacose luate de la tomberon pline cu materii cat mai perisabile si urat mirositoare - suna la usa - fugivai ce dura e astaaaa, urat urat, dar bine gandit ...incercati jocul Neighbor from Hell , poate ve placee:P Quote
dinu01 Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 astea is panks? Astea le faceam cand eram mic, acuma ar trebui ceva mai serios. Quote
andreinick05 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Dai cu smoala pe usa apoi cu pene sau te pisi pe usa si pe perete sa puta cand trece luma sa creada ca vine de la el din casa. Succes Quote
liviu666 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 cine are sistem 5.1 cu surround gasiti pe net sunete de la tren,avion,claxon,etc eu o folosesc pe cea cu avionul fiind 5.1 sistemul se aude ca si cum ar fi trecut un avion Quote
afumat Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 eu am atarnat o pisica moarta , am legat-o cu sfoara si am lasat-o in jos la vecini.... o venit cu nepotsu la mine la usa ca inepea sa puta pisica=))) Quote
acuablue Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 ia frate 2 pesti si lasai 2 zile la soare , dupa ascundei sub pres iti spun eu ca e cel mai urat mirositor si daca mai pui si 2-3 oua clocite ... isi schimba usa cu tot cu balama Quote
flower-power Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 lasa 3 Kg de rosi la soare timp de 3 zile , si leaga cate o rosie cu sfoara , incearca sa ii spoiesti geamul , cand arunci cu o rosie mai intai tipa VINEEEEEE la mine merge Quote
.Slacker Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 O pisica moarta la usa=))Imprumuta de la asta:http://www.youtube.com/watch?v=aylc2QaFILQ Quote
dkrslz Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 foarte tare , nu m-am mai uitat de mult timp la mondenii... Quote
Sutti Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Se da un ratat de vreo 40 de ani, virgin, jegos, cu niste urechi de elf si 3 fire pe cap care inca sta cu parintii. De fiecare data cand dau muzica un pic mai tare ca vreau sa ma simt si eu bine cu un joint si o bere cand vin de munca, spartu asta suna la politie. Unde sa-i dau sa-l doara cel mai tare bagami-as ce am mai scump si trag in neamu lui. Sta deasupra mea. Mentionez ca sunt in Germania, vreau ceva special dar nici sa nu am probleme cu garda ca oricum au boala pe romani. Quote
Alduras3 Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Se da un ratat de vreo 40 de ani, virgin, jegos, cu niste urechi de elf si 3 fire pe cap care inca sta cu parintii. De fiecare data cand dau muzica un pic mai tare ca vreau sa ma simt si eu bine cu un joint si o bere cand vin de munca, spartu asta suna la politie. Unde sa-i dau sa-l doara cel mai tare bagami-as ce am mai scump si trag in neamu lui. Sta deasupra mea. Mentionez ca sunt in Germania, vreau ceva special dar nici sa nu am probleme cu garda ca oricum au boala pe romani.Lipeste-i usa cu silicon sau cu poxipol noaptea ... da vezi sa nu lasi urme ) 1 Quote
Sutti Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Coaie esti genial, TE IUBESC! +1 rep. Revin cu poza stay tunned! Quote
aelius Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Fii serios bre, iti faci probleme de pomana. Si nu, nu au nemtii deloc boala pe romani, atata timp cat sunt civilizati. Ba chiar am fost respectat peste tot in Germania. (recunosc ca nu-mi place spritul ) Quote
Sutti Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Da Tex ai dreptate, cand am facut cursul de limba germana...bine stiam ceva ceva de inainte...am dat un test de cunostinte inainte si am intrat direct la b1..am luat cu 98 %....mi-a zis aia cand mi-a dat diploma...tu nu esti tigan, tu sti sa te integrezi. Nu vreau sa ma laud...dar zic ca pentru politie toti aratam la fel..tot hoti si tigani..egal ca o spun sau nu spun sau nu o arata...si se vede dupa felul cum vorbesc, limbajul trupului...etc...na nu toti isi dau seama...in fine...probleme nu am cum sa-mi fac daca nu sunt dovezi. Quote
0x416c6578 Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 Tiganii nu exista. Ei paraziteaza. Quote
andreeas123 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Da muzica la MAXIM pe la 4 dimineata:))) Quote