serbunny Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 (edited) Buna ziua!Imi cer scuze ca va deranjez!Stiu ca nu ar trebui sa postez aicidar in alta pare nu am unde !As dori si eu un hack pentru City Ville pentru cash coin ...Am vazut ca mai era un topic cu aceeasi problemadar acolo toti se injurau si nu aminsistat sa postez de dragul postarii ...Sper ca nu v-am deranjat ... stiu ca este un banal jocdar cand ma plictisesc si nu am ce face ... ma bag peCity Ville ... si stiu ca e apsurd sa folosesc hack la acestjoc banal dar ... na vreau sa ma distrez !Si imi cer scuze ca am facut cerere aici ... deabea acum am vazut ca in aceasta sectiune nu se fac cereri ... dar va rog ajutati-ma ...caut un program dinasta de vreo 2 saptamani ... si un prieten mi-a recomandatacest forum ca este renumit in hack-uri ... Daca ma puteti ajuta dati un replay ... daca nu va Multumesc oricum !!O zi buna in continuare ! Edited January 4, 2011 by serbunny
AlStar Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 De ce oare userii noi nu tin cont de reguli?
serbunny Posted January 4, 2011 Author Report Posted January 4, 2011 AlStar mi-am cerut scuze ... nu am postat ca sa ma certdaca puteti sa ma ajutati bine daca nu nu mai ma criticatinu am citit ... am fost neatent am recunoscut ... ce vretimai mult de atat?
BogdanNBV Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 domnule iepure, ia regulile forumului si citeste-le de 1000 de ori pana iti dai seama care este problema, si nimeni nu te va ajuta, ci in schimb te va lua la pula.P.S: iti dau un pont, ai prea putine posturi, si nu ai vechime
serbunny Posted January 4, 2011 Author Report Posted January 4, 2011 Mda bogdannbv ... credeam ca acest forum este destul de serios ..dar vad cca aici toata lumea apeleaza la jigniri si la injuraturi!Multumesc ft mult !Puteti da T/C !