zoondark Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Download: Hotfile.com: One click file hosting: LEIS -Setat de AGN new the best xD.rarVieW : YouTube - AfGanistaNu CFG aim Quote
zoondark Posted January 6, 2011 Author Report Posted January 6, 2011 Rar password : mangacs.3xforum.ro Quote
SENEQ_o Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Nu inteleg chestia asta ... ori joci codat pe fata ori nu joci codat deloc ... asa te ascunzi si te dai mare jucator ... Apropo inafara de capurile alea cu deagle la distanta , fragurile is random , n-au nimic special.Poti sa dai la fel si fara leis mai ales pe publice. Quote
p3tru Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Eu nu folosesc cfg-urile ca sunt praf adica le prinde valve pana la urma.Folosesc un leis.exe care nu e detectat nici de pgl anticheat Si imi merge perfect de 2 ani si ceva Quote
Shinny Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Se vede aimul si asa.Tinta nu se misca natural..E urat sa joci codat Quote
famouz Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 foarte urat,dar fiecare in felul lui. Quote
Alexander33 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 eu tot la YaMH 2.0 raman cu wall ... ma doare undeva de aim daca ies de dupa perete cu tinta pe capul la unu si in plus tot "wall-ul" de la YaMH e un pixel rosu pe capul fiecarui jucator care se vede prin perete(asa il am eu setat). Quote
c0smyn Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 E praf leis-u asta.Orice set?ri i-ai face când se uit? cineva pe tine se vede cum î?i fuge ?inta. Quote
Fagaraseanull Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Sa va zic si un mic secret, un prieten de al meu a "testat" acest cheat si totul bine pana cand si-a luat ban pe un server pe care juca de vreo 5-6 luni. Ok totul e bine , intra pe forum si face cereer unban pana atunci adminul care i-a dat ban a facut topic si a pus un demo cu respectivul codat!!! Am si eu demo-ul si l-am si vazut , sare tinta in demo cum sare iepurele , stanga , sus ,dreapta ,jos lol ce era acolo Deci in concluzie cel care il foloseste nu stie ca tinta cu adevarat sare , deci ceaia v-am zis sa fiti atenti Quote