Jump to content
Guest Nemessis

Regulament RST Market

Recommended Posts

Guest Nemessis

1. Cea mai importanta regula pe care neaparat trebuie sa o tineti minte este ca avem toleranta zero la orice discutii si informatii ce faciliteaza frauda online sau bancara.

Nu este o regula scrisa de dragul de a da bine la ochi, este o regula ce cu siguranta va aduce un ban permanent pe forum daca o veti incalca.

Ca sa inteleaga toti prostii ce inseamna aceasta regula, ei bine e simplu: nu cereti, nu dati, nu cumparati si nu vindeti prin intermediul acestui forum date personale si conturi cum ar fi usere de eBay, PayPal sau Craigslist, ori carti de credit/date bancare.

Daca totusi o veti face si vom primi vreodata o reclamatie oficiala venita din partea organelor competente va garantam ca le vom da cu mare placere toate datele pe care le detinem despre voi (adresa de mail, ip-uri) sau, dupa ce veti primi ban, adresa de mail cu care v-ati inregistrat si ip-ul cu care v-ati logat vor fi facute publice chiar in postul vostru.

2. Topicurile noi sunt moderate. Pana nu vor fi aprobate de un moderator nu vor apare pe forumul public. Asta inseamna ca va exista o intarziere intre postarea voastra si aparitia acesteia pe RST.

2.1. De astazi inainte daca veti continua in maniera asta, postand un topic la Market si neavand rabdare sa va fie aprobat, in acest timp mai facand doua-trei topicuri identice, va vor fi sterse toate, iar ca bonus veti primi ban.

3. Administratorii RST si persoanele desemnate de administratorii RST au dreptul sa va ceara un demo/trial, dovada, in cazul in care vindeti produse software, exploituri etc. Refuzul vostru poate duce la refuzul administratiei de a va publica anuntul de vanzare.

3.1. Persoanele desemnate de administratorii RST la care se face referire la punctul 3 NU SUNT MODERATORII RST. O lista cu aceste persoane va fi facuta publica pe forum in curand. Orice moderator care nu se va afla pe acea lista si va face astfel de cereri trebuie raportat unui administrator.

3.2. Daca un administrator sau una dintre persoanele desemnate de administratorii RST distribuie gratis sau contra cost un anumit produs obtinut pentru teste de la un trader, acel trader are dreptul si obligatia de a anunta intreaga comunitate despre aceasta problema facand un post public pe forumul RST si prin mesaje private la ceilalti membri ai staffului, iar accesul pe forum al persoanei care a gresit va fi sters irevocabil si i se va da ban permanent.

4. Administratia RST nu este responsabila pentru eventualele probleme ce pot aparea la tranzactii. Noi oferim doar spatiul in care oricine isi poate posta anuntul de vanzare/cumparare si nu este raspunderea noastra in cazul in care veti fi tepuit. Incercam sa evitam si sa eliminam teparii dar cu siguranta vor mai exista si exceptii.

4.1. Anuntati orice teapa sau tentativa de teapa prin mesaje private la moderatori sau administratori.

5. Aici aveti voie sa postati anunturi de tipul “angajez persoana care sa sparga un site/mail/server” dar detaliile ca si adresa web, adresa mail, ip etc. le discutati DOAR prin mesaje private sau IM, nu pe forumul public.

5.1 . Pentru a fi cat mai clari incercati sa dati informatii generale despre “slujba” pentru care faceti anuntul.

Ex.: Angajez persoana care sa sparga un site ce foloseste wordpress

Angajez persoana care sa sparga un mail @yahoo.com

6. Nu aveti voie sa puneti la vanzare produsele cumparate de la ceilalti traderi de pe RST.

7. Incadrati produsul vandut sau cerut in categoria care i se potriveste (ex. conturi filelist in sectiunea "Conturi Trackere").

8. Moderatorii au mana libera sa dea ban pentru off-topic sau trolling la aceasta rubrica.

9. In titlul postului introduceti [Vand] sau [Cumpar] in functie de ce contine topicul nou deschis.

10. Nu este voie sa vindeti, sa dati sau sa cumparati/cereti xss-uri Yahoo prin intermediul forumului RST, a mesajelor private de pe RST sau pe chatul RST. Pedeapsa este ban permanent in toate aceste cazuri.

11. Nu mai faceti reclama sau post-uri meniate de a fura clientii celui ce a deschis un thread. Daca aveti produse sau servicii similare, faceti un thread nou altfel post-ul va va fi sters si veti primi si un warn.

12. Nu se comenteaz? pre?ul produselor. Explicatie: Este permisa negocierea, dar nu este permis sa spui "Pot sa cumpar acelasi produs de la firma X cu pretul Y, de ce il dai asa scump" daca tu nu ai nici cea mai mica intentie in a cumpara.

13.Serviciile asemanatoare celor facute Sticky nu se vor mai aproba.

Regulamentul va suferi schimbari majore de-a lungul timpului in functie de necesitati.

Edited by Vlachs
Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Marketul a fost redeschis la cererea tartorului sef al site-ului. Aveti grija cu cine faceti trade ca e doar problema voastra daca va tepuieste cineva. In continuare userii inregistrati recent au acces la market si pot face trade. Daca faceti afaceri cu ei e riscul vostru. Probabil aceasta regula se va schimba in curand, la fel si intregul sistem de trade.

Moderatorii NU sunt obligati sa fie judecatori chiar daca voi faceti plangeri peste plangeri ca ati fost tepuiti. Cei din staff care nu vor sa mai aiba treaba cu moderarea marketului sunt rugati sa lase in sectiunea privata a staffului un mesaj in care anunta acest lucru.

Spor la afaceri.

Link to comment
Share on other sites

Aveti grija cu schimburile de bani:

1. Sa nu va luati teapa

2. Sa nu fie returnati (unde se poate) catre platitor

3. SA VERIFICATI CA BANII SUNT AI PERSOANEI IN CAUZA

Adica verificati sa nu fie un cont furat, sa nu va treziti ulterior cu probleme. E alegerea voastra.

Daca aveti probleme, nu veniti la noi sa va plangeti.

Link to comment
Share on other sites

// Update.

S-a pus in discutie eliminarea si interzicerea threadurilor in care se vand servere sparte (sau root-uri, cum le numiti). Aceste servere sunt utilizate de obicei la spam, phishing, atacuri dos si alte chestii. Discutia a fost in acest thread. Se poate vedea ca 87,88 % din utilizatori au fost de acord cu ideea.

Cateva argumente bune:

- https://rstforums.com/forum/84677-adaugari-diverse-chestii-regulament-2.rst#post544855

- https://rstforums.com/forum/84677-adaugari-diverse-chestii-regulament-2.rst#post544792

- https://rstforums.com/forum/84677-adaugari-diverse-chestii-regulament-2.rst#post545383

Asadar: Orice fel de vanzare de servere sparte (rooturi) va atrage de astazi ban.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale tepe. Faceti "afaceri" doar cu userii care au cel putin 50 de posturi, astfel aveti sanse mari sa nu mai fi dat o teapa. In plus, din posturile sale va puteti da seama daca e o persoana serioasa sau un cocalar care s-ar fute in cur cu degetul pentru 5 dolari.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...