yceman Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 bai propun ca la topic`urile cu idioti ...ma refer la cei care posteaza un stealer , un virus, un orice sa ne prosteasca ... admini sa posteze datele acestuia si ma refer la ip , email si orice altceva. Ca sa ne batem si noi pla de el un picE cineva de acord cu mine ? Quote
p3tru Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 pai omu ar fi prost sa isi faca cont daca vrea sa faca asa cu un mail dea`l lui si fara proxy. Quote
yceman Posted January 19, 2011 Author Report Posted January 19, 2011 @p3tru daca sunt atat de idioti incat sa creda ca pe rst prind fraieri cu un trojan made by prorat...deci iti dai seama ca proxy mailuri false si alte chestii sunt scoase din schema ...si multe alte explicatii da nu imi vin acum in capdeci cum zice wpanda..ai fi uimit..si parerea mea ca merita sa ii ardem Quote
ripoff Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 da e corect sa faceti public ipul si adresa de mail pentru astia,sa vedeti ca or sa se gandeasca de 2 ori inainte sa mai spuna clean testat etc Quote
culay Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 De acord,sunt multi prosti care is fac cont doar pentru a posta serveru de la stealer,si alte pisaturi,merita sai parlim! Quote
Aziz17 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 De acord. Propun sa le spargem gaoaza Quote
greerasu_tony Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 prea multa bataie de cap...un simplu ban si gata ce naiba... nu vreti sa mergeti si la el acasa sa il bateti ? Quote
yceman Posted January 19, 2011 Author Report Posted January 19, 2011 prea multa bataie de cap...un simplu ban si gata ce naiba... nu vreti sa mergeti si la el acasa sa il bateti ?daca ma intalnesc cu tine pe strada si vreau sa iti pun piedica...ma ignori si mergi mai departe... nu? Quote
firewind Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 E aiurea.Prost e ala de o musca cu virusu sau cu orice altceva. Quote
greerasu_tony Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 daca ma intalnesc cu tine pe strada si vreau sa iti pun piedica...ma ignori si mergi mai departe... nu?da ce sa ma complic sa te iau la pumni... Quote
yceman Posted January 20, 2011 Author Report Posted January 20, 2011 da ce sa ma complic sa te iau la pumni... abia astept sa ne intalnim...pana ajungi acasa iti pun piedica Quote
loki Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 E aiurea.Prost e ala de o musca cu virusu sau cu orice altceva.am muscat si eu, zic si eu ca nu ma simt ca a fost de la prostie ci de la bautura intr-adevar esti uimit cand isi uita in contul tau mailuri cu IP-ul lui si il afli ca publica dinastea de pe conturi noi de mail, dar de pe acelasi IP... si il afli pan la numerele de telefon...... si cand te prinde noaptea beat ii mai dai cateva sms-uri moka de pe net... Quote