TomescuMihail Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Am o poza in genul celei pe care ma pus-o la link. Cum a-si putea sa o selectezi pe parti(adica formele alea) si sa creez pe ele linkuri catre altceva, de exemplu catre o poza. Am vazut pe google o chestie cu vectori parca insa nu inteleg. Cum stiu sa fac pozitionarea exacta? Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 30, 2011 Active Members Report Posted January 30, 2011 (edited) http://www.onextrapixel.com/2009/04/30/how-to-create-multiple-links-on-a-single-image-with-image-map/ Edited January 30, 2011 by Fi8sVrs 1 Quote
nedo Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 sau daca vrei sa faci totul de mana gasesti aici destule informatii Facusem ceva similar ca sa imi fie mai usor la munca cu hartile .Am impartit harta pe judete si pentru fiecare judet am pus cate un link catre o harta mai detaliata a judetului respectiv Quote
TomescuMihail Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 Am incercat sa fac ceva dupa tutorialul acela insa nu imi iese. Omit ceva?Acetilena.zip - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Quote
Flubber Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Nu cumva asta se putea face cu Photoshop si anume folosind tool-ul "Slice"? Quote
sese Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Ajunsesem la concluzia ca nu este posibil . Multumesc foarte mult pt tutoriale , chiar acum 2 zile incercam sa gasesc o solutie . Quote