GarryOne Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Cel mai bun antivirus este Panda Pro 2011 potrivit av-comparatives.orgare o rata de tectie de 99.9 %, pe langa kaspersky cu 97.6 %, sau avast cu 96.9 %prestigiosul laborator a alocat 82.036 de mostre pentru testare.pentru mai multe detalii vizitati : Motorul antimalware al Panda Security a fost desemnat castigator in ultimul test de detectie al AV-comparatives.org | Devirusare.com Quote
Moderators Dragos Posted February 4, 2011 Moderators Report Posted February 4, 2011 Mie nu mi-a placut Panda fiindca este un cloud antivirus, trebuie sa stea in legatura permanenta cu serverul. Daca n-ai net, pa protectie. Quote
GarryOne Posted February 4, 2011 Author Report Posted February 4, 2011 pai putini acum care nu au net si daca n-ai net si periculol sa te infectezi de virusi este mai mic Quote
Bebee Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Iauzi cel mai bun.. Ii faci bypass in 2 secunde, pe cand la avira sau kiss faci la pulivara. Quote
bcman Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Anul acesta a fost ales F-Secure cel mai bun, la egalitate cu Avira (parca) Quote
GarryOne Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 poate panda are cea mai bun rata detectie dar nu si de cleaning, mi-a gasit 45 de virusi dintre care numai 32 i-a putut sterge. Quote
johnny5 Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 panda e jalnic ... am avut virusi ... i-a detectat dupa ce ei si-au facut treaba bine mersi ... Quote
Skream Example Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Eu zic ca Kaspersky si Avira sunt niste antivirusuri foarte bune...Dar mereu am fost cu gandul la antivirusi,tinand de securitate...dar la un zid de otel ne-am gandit??la un firewall... Quote