rupemtot Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 rupemtot > RATAT Buna,pentru inceput voi incepe cu inceputul,pai sa vorbim despre Flood.Flood nu inseamna doar atunci cand cazi niste site-uri/pagini etc.Flood sunt mai multe,Flood inseamna si atunci cand vrei sa intri in computerul unei persoane,trebuie sa stim ca este ilegal,nu stau sa dezvolt mult Subiectul insa,Flood-ul in general este ilegal,dar asta nu te opreste sa te distrezi putin cu el > Quote
Slym Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Si lesinat si analfabet.Esti prost ca noaptea.Floodeaza-ma mancameai toata pula. 174.131.151.98 Quote
mafia4ever Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 auzi la el ce inseamna floodu Quote
adi003user Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 )) bine maaaa!!!! ia zi tu acum mosului ce e SYN, ACK, XMAS, FIN, UDP si TCP.tu nu poti sa floodezi nici chiuvetaYOYOOOOOO ce iduri. il scot la imprimanta ) Quote
AlStar Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Flood inseamna si atunci cand vrei sa intri in computerul unei persoaneSa mori tu )cat timp exista CMD totul este posibilAm mai vazut pe undeva asta....si nu cred Quote
romanu Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Esti foarte de prost, iti multumim ca ne-ai zis ce inseamna flood. suckere Quote
alexu Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Stie sa scrie . Greselile pe care le-a facut sunt intentionate . Face caterinca , dar oricum ... este amuzant Quote
pr00f Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 si nu uitati,cat timp exista CMD totul este posibilSi tu dai flood prin ping ? Quote
drakeRizz Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 tare faza cu chiuveta ... oamenii astia... Quote
culay Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Dute impuscate,asta e ceva de genu lu Sava de la pisatu ala OTV cand se baga si comenteaza stirile:))@rupemtot:Esti prost rau ba! Edited February 5, 2011 by culay Quote
ripoff Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 rupemort nu sti nimic.uite aici un tutorial-pui dopul la baie dai drumul la apa si faci flood in toata casa,asa faci flood la toate pc-urile dintr-o casa! Quote
Guest User Name Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 airea,am auzit de tine...mare nebun mai esti.meriti o bere! Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 User Name,da-mi si mie Id-ul tau,ca nu stiu de unde ai auzit tu de mine,daca nu dai tu add la fac_muie Quote
LLegoLLaS Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Ca nu cunosti domeniul e una...(poate se iarta).Dar formularea aia a propozitiilor e sub orice critica...pana si willmark si zapata vorbesc mai corect ca tine...sfat: start > run > shutdown -s -t 1 Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 Dar daca nu va convine,de ce va uitati?ce naiba,mai sunt multe site-uri,doar ca aveti grija sa nu luati vreun Spyware. Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 Cipry,analfabetule,daca iti este foame,mananca mancare,nu litere Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 culay,fratioare,dute se scrie du-te,invata sa scrii,iar dupacea,vino sa ma critici. Quote
LLegoLLaS Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Ai tupeu nu gluma...chiar m-ai facut sa-mi recitesc postul.. Quote
culay Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) @rupemtot:Presimt ca o sa iti rupa tot un administrator/moderator ceva!Ai facut triplu post,e clar o sa primesti Ban!PS:Am scapat o linuta,dar topic-ul tau e ceva dezastru!Continutul e praf,nici tu nu sti ce ai scris acolo!Esti si analfabet rau!Nu se scrie sunt mai mult flood,suna ceva de genu sunt mai multe femeie! Edited September 3, 2011 by culay Quote
AlStar Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Aici, pe RST, cele mai vizualizate si mai comentate topicuri, sunt cele idioate. Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 da culay,am vazut,am gresit,da-bea acum am vazut Quote
Nytro Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Acum vad si eu porcaria asta. Probabil vinul e de vina ca am inceput sa rad, dar nu mai conteaza, m-a facut sa rad, nu ii dau ban. Oricum, se muta la "Cele mai penale posturi". Quote
rupemtot Posted February 5, 2011 Author Report Posted February 5, 2011 Nytro,dar eu nu am injurat,ei m-au facut in toate felurile Quote