Guest Praetorian Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Maine plec intr-o scurta vacanta si o sa vizitez cateva orase din Italia, printre care Napoli mai mult, sta careva prin el? Quote
BigT Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Ca idee, am fost acolo acum 2 ani. Majoritatea tiganilor din port sunt romani dar nu vorbesc in romana ca ei deja au aere de cersetori italieni.Orasul e plin de gunoaie.Plin de hoti.Plin de cacat in mare.Cu toate astea poti lua feribotul si sa mergi pe insula Capri, foarte frumos. Mai ales in grota Azzura care este singurul loc din lume in care apa are o culoare albastra unica, ca sa zic asa. Un fel de albastru de Voronet al nostru. Hope it helps:>^ Quote
Guest Praetorian Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Bine de stiut, ce sa mai vizitez in rest? Quote
1337 Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 (edited) Roma, Florenta cele mai misto orase.//Poti vizita cel mai mare cartel de droguri din Europa, un oras la 2 km de Napoli, armata pe strazi, seringi pe jos tot ce vrei. Aia impusca orice necunoscut in oras. <3L.E: lol vini4p lolololol. Edited February 7, 2011 by 1337 Quote
Guest vini4p Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Are ceva legatura indirecta cu asta : http://rstcenter.com/forum/31228-ce-face-romanul-pe-craigslist.rst Quote
Silviu Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Ai aici o lista: Obiective turistice Napoli | De vizitat in Napoli, Italia Quote
qbert Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Are ceva legatura indirecta cu asta : http://rstcenter.com/forum/31228-ce-face-romanul-pe-craigslist.rstOWNED! Quote
Guest Praetorian Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Roma, Florenta cele mai misto orase.//Poti vizita cel mai mare cartel de droguri din Europa, un oras la 2 km de Napoli, armata pe strazi, seringi pe jos tot ce vrei. Aia impusca orice necunoscut in oras. <3L.E: lol vini4p lolololol.Am sa trec prin Venetia, Roma, Milano, Napoli, si inca cateva. Quote
Andblood Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Vino la roma ca iti arat eu ce e de aratat ;-) Quote
DLD Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Am sa trec prin Venetia, Roma, Milano, Napoli, si inca cateva.Daca stai in Venetia mai mult de o zi ai ce vedea. Iti recomand si insulele de langa: Torcello si Burano (le-am vizitat personal), iar in Venetia neaparat sa vizitezi Basilica din San Marco si Santa Maria de la Salute (sunt la 15 minute una de alta). Quote
sTn* Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Nush de ce am impresia ca asta e o diversiune Cine incearca sa dea de tine tin? ^^ Quote
Guest Praetorian Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Ce diversiune visezi ma, nu mai are voie omul sa se duca in vacante? Quote
BigT Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 In Venetia e frumos, nasol cand e inundata. Vezi ca in piata San Marco sunt niste unii care vand hrana pentru porumbei(care sunt cu miile), mie mi-a placut mai mult sa hranesc sutele de porumbei care se aruncam spre mine decat piata in sine, you have to try it's really funny. Si nu stiu cum se numeste dar e un turn tot in piata San Marco merita sa te duci in varf pentru ca ai o priveliste nemaipomenita cu tot ce te inconjoara.BTW, daca timpul si buzunarul iti permite... evident. Megi cu gondola! Quote