Jump to content
BigT

"Making Money" category

Recommended Posts

Propun sa se faca o categorie numita "Making Money" in care se vor posta modalitati, intrebari, nelamuriri,etc.

Pe langa rolul practic pe care il are, categoria poate aduce si alti utilizatori care vrand sa faca bani online vor trebui sa invete lucruri care ii vor ajuta si cu alte ocazii.

Am vazut pe RST post-uri de genul am facut x bani din y si sunt de parere ca o categorie dedicata post-urilor de genul, dar si tutorialelor, noilor metode si impartasirii de experienta si sfaturi va fi benefica pentru toata lumea. In fond, cred ca oricine incearca sa castige bani online, insa putini reusesc. Nu cred ca exista mai mult de 2 site-uri romanesti care acopera in adevaratul sens al cuvantului modalitatile de monetizare pe internet.

Mai rar am auzit in Romania de oameni care sa castige bani din site flipping, vanzari de articole(AC), pay for something si asa mai departe. Si principalul motiv nu ar fi acela ca romanii nu pot, ci pentru ca nu sunt informati despre modalitati si ce se mai practica in afara.

Daca va ganditi la legatura dintre programare, securitate, plm orice tine de calculatoare si castigarea de bani in online trebuie sa spun ca ai nevoie de multe cunostinte in anumite domenii pentru a reusii sa faci rost de bani.

In concluzie, ar fi un subiect de interes atat pentru membrii actuali cat si pentru cei noi, dar in acelasi timp util si cu rol practic.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ca tot venind vorba, am nevoie urgenta de cash si m-am bagat pe filesonic, m-am inscris pe vreo 2-3forumuri mari, surse am..

Daca e cineva experimentat, care ma poate ajuta sa ma integrez putin in sistem, ce/cum/cand si poate chiar unde merge treaba sa postez, fac jumi-juma in prima luna la bani.

Sunt genu care isi tine cuvantu, dar daca nu mergeti pe incredere, poate gasesc pe vreunu binevoitor.

@pm, thx.

Link to comment
Share on other sites

Vedeti ce zic? ^ Toata lumea are intrebari de genul asta si ma pot gandi, daca e "puterea" deacord, si exact cum sa fie organizata categoria, ce sa contina, ma pot implica si in ea nu fac o sugestie doar pt +1.

On: Nu pot spune ca am experienta in domeniu dar sunt de parere ca cel mai bine s-ar downloda* fisierele de interes general. Exemplu: background-uri hd, filme, muzica chestiuni de genul asta. Oricum poate se gaseste cineva care iti da un raspuns mai exact :-??

* Am presupus ca nu se accepta porn. :D

Link to comment
Share on other sites

pax tu spui ceva de genul, daca ai motor e ca si cand ai avea masina. :) Evident ca ele sunt conectate, dar blackseo e incompleta fara, cum se zice in fotbal, finalizare.

Si referitor la "smecheria de scos bani" nu ma gandeam la: Vai de pula mea ce am descoperit! ma refeream la metode cunoscute care pot fi explicate aici.

In fine voi sunteti cei care hotarati nu eu. :)

Link to comment
Share on other sites

Eu as fi de acord cu o astfel de cateogire.

Din ce motive? Sunt foarte multi doritori care sa faca $$ pe internet.Cel care scrie o metoda "noua" sau "veche" ar avea de castigat.Ca de exemplu: vechea metoda PPC(Pay-Per-Click), cel care a scris metoda pe forumuri a castigat pe urma referalilor.Sunt sigur ca existe mai multe sisteme inafar de PPC,PPR.

Prin categoria "Making Money" ar putea exista lucrari in echipa, cum ar fi gasirea vulnerabilitatilor sau construirea websiteurilor cat si a unor softulete.

Spreading, or .. more shits!

Oricum, este destul de interesant, daca si numai daca vor exista metode noi ,vechi -> Dar sa fie 100% Garantate in prezent

Pe langa ca sunt foarte multe forumuri/bloguri in care sunt prezentate metode, aici ar putea fi multe in plus si alte multe pareri.

Putem invata unii de la altii,

+1 (PRO)

Link to comment
Share on other sites

@parazitul: Un site bun din adsense iti aduce mai mult bani decat spalatoria la care lucreaza Perversu. Acum gandeste-te un pic, ce s-ar intampla daca ai avea 2 site-uri? Sau mai multe...

Si ca fapt divers, pentru majoritatea internetul este o sursa de venit secundara. Deci poti merge foarte bine sa lucrezi la spalatorie si cand ai terminat de luat spaga te intorci la adsense. :)

@osyk: Sigur, se pot face foarte multe lucruri.:) Si ma uitam la ce zicea si Nytro parca in topicul cu E-Zine, majoritatea nu se baga daca nu iese un ban, ceea ce e adevarat. Eu zic ca asta ar prinde bine tocmai pentru ca pot iesi bani...

Edited by BigT
Link to comment
Share on other sites

personal sunt total deacord. acum e normal ca sa fie si persoane impotriva,dar cred ca ar fi ceva nou, si foarte util.

eu personal as impartasi orice metoda as afla si eu cu cei de pe rst din mai multe motive, si unul simplu ar fi ca mi se par oameni ok, si de treaba.

stima pentru cel cu propunerea.

Link to comment
Share on other sites

Qbert eu nu m-am referit la making money in sensul smecheriilor, adica a aparut oportunitatea X si o exploatez pana se prind prostii si apoi o fac publica.

Eu ma refer la lucruri sigure si existente din care lumea castiga bani mereu. Am zis mai devreme, se pot posta sfaturi, se poate acorda ajutor, etc. De exemplu eu nu cunosc pe nimeni care sa fi incercat sa-si vanda site-ul pe flippa, dar in schimb stiu multe persoane care il vindeau pe messenger. Nu stiu pe nimeni care sa fi incercat sa scoata bani din fiverr, de unde fara sa imi bat capu am scos 24 de dolari in 2-3 zile. Nu stiu pe nimeni care foloseste modalitati blackhat pentru a scrie articole pe bani, rectific, nu stiu pe nimeni care scrie articole pe bani.

Link to comment
Share on other sites

Guest Praetorian

Da-mi un motiv pentru care eu ti-as spune cum fac eu 1000$ pe saptamana? Sa am concurenta si sa scot dupa 10$ pe saptamana? :))

Sa fim seriosi. Fiecare care apuca o "afacere" buna, o tine pentru el, logic. Daca ar explica-o si la altii inseamna ca e prea prost-ratat.

Link to comment
Share on other sites

De-a lungul timpului, multi s-au cacat pe ei invatand tehnici de a sparge un site, de a trimite un virus ... si asa mai departe. In marea majoritate, celor mai multi li s-a rupt pula de asa zisele retele care iti aduc bani, spunand ca sunt tepe, intradevar multe sunt, dar sunt multe tehnici de a scoate bani. Oare de ce nu ma mir ca cei mai multi de pe RST nu sunt in stare sa faca macar un site un html, pentru ca le-a placut mereu sa o arda "cul" cu programe gen havij, adoptand statura de hacker.

Ai cap, baga-te intr-un blog macar, de la blogspot, e gratis, macar vezi cum se incepe, incerci diferite retele, nu te astepta ca cineva sa iti dea pe tava cum sa faci 100E instant dand doar doua clickuri.

Link to comment
Share on other sites

Da-mi un motiv pentru care eu ti-as spune cum fac eu 1000$ pe saptamana? Sa am concurenta si sa scot dupa 10$ pe saptamana? :))

Sa fim seriosi. Fiecare care apuca o "afacere" buna, o tine pentru el, logic. Daca ar explica-o si la altii inseamna ca e prea prost-ratat.

Motiv: Ai facut destul si te cuprinde inima si sufletul ala al tau mare si imparti si cu ceilalti amarati. [pamflet]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...