Park Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Elena Udrea iar a apelat la straini promovarea turismului in cadrul online. Bugetul se pare a fi de cateva milioane de euro. Se pare ca romanii de la putere inca nu stiu ca si in Romania exista oameni cu potential care pot face treaba mult mai bine decat cei din strainantate. Pot sa pun pariu ca noii angajati or sa faca un website in cele mai populare limbi, vor crea profile de facebook si twitter si vor face multe, dar multe campanii adwords! Si uite asa se irosesc banii, ca si in cazul brandului. Quote
ripoff Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Bani aruncati pe fereastra din care si-au tras si ei partea lor normal...mi-e sila de astia care taie 16% de la pensionari dar au bani sa promoveze o pula de milioane de euro... cine dreaq vine in Romania?!Cand se stie cum suntem priviti in Europa Quote
culay Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Bancu cu autostradaRomanii vor sa faca autostrada,apeleaza la Chinezi,Americani si Romani Chinezii cer pentru a construi autostrada 5k [$]Americanii cer pentru a construi autostrada 10k [$]Romanii cer pentru a construi autostrada 15k [$]Directorul catre Romanii:Voi de ce ati cerut 15k [$]?Romanii:Poi am gandit asa,5k[$] dam la Chinezii,5k[$] tinem noi,5k[$] iti iese tie Quote
Guest Nemessis Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Si totusi ce vor sa promoveze? Ce puncte turistice de mare atractie avem? Da, exista locuri superbe in Romania, dar te iei cu mainile de par cand te lovesti de serviciile de doi lei ce te indoaie la buzunare. Quote
yceman Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Si totusi ce vor sa promoveze? Ce puncte turistice de mare atractie avem? Da, exista locuri superbe in Romania, dar te iei cu mainile de par cand te lovesti de serviciile de doi lei ce te indoaie la buzunare.pai promoveaza gondola portocalie din valea jiului, si alte atractii turistice in care ajungi doar cu masini de off road ca drumuri cucu si am auzit ca litoralu romanesc..care e baza in turism nu va fi promovat. Ofticati ca e psd`u la putere in cta. Bai si noi daca eram sus furam...da astia parca sunt haplea si pe fata Quote
crs12decoder Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Se pare ca romanii de la putere inca nu stiu ca si in Romania exista oameni cu potential care pot face treaba mult mai bine decat cei din strainantate. Fiscalitate. Mai greu se verifica lucrurile astea cand se folosesc firme din alte tari. Mai greu de tras la raspundere daca nu le ies planurile.In mod normal banii ar trebui investiti in tara nu aruncati in strainatate. Asta ar ajuta economia RO. Dar nu asta e scopul. Doar nu crezi ca a apelat la firme straine pt ca ele ar putea face o frunza mai bine ca noi.. nu? Scopul nu era de a face o frunza frumoasa.. ci de a ingreuna eventualele cercetari. La fel si cu site-urile, si cu tot. Quote