tryall Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 (edited) Cine trece toate nivelele ?Este vorba despre un site structurat pe 11 Nivele. Voi trebuie sa aflati parola ca sa avansati la nivelul urmator.Eu deocamdata sunt la 5.Hack This Site!Parola la primul nivel este : 12f508feVa trebuie cont.Folositi :Nume: tryallPassWD: neilzoo38 Edited February 20, 2011 by tryall Quote
StrXt Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 E cam nasol ca poti sa treci de nivele doar schimband linkul... clickMai bine incrci Hacker Test: A site to test and learn about web hacking - are 20 nivele. Quote
tryall Posted February 20, 2011 Author Report Posted February 20, 2011 E cam nasol ca poti sa treci de nivele doar schimband linkul... clickasta ca sa nu te plictisesti daca te blochezi la un nivel.Mai bine incrci Hacker Test: A site to test and learn about web hacking - are 20 nivele. Am incercat , am ajuns la 12 . Quote
Hertz Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 E cam nasol ca poti sa treci de nivele doar schimband linkul... clickMai bine incrci Hacker Test: A site to test and learn about web hacking - are 20 nivele.Glumesti? Trebuie sa rezolvi nivelele, nu in ordine, de aia ai access la ele. Hackthissite e unul din cele mai grele siteuri si alea sunt doar misiunile de la categoria Basic. Hack This Site! Mai sunt de programare, realistice, cracking, etc. Quote
tiodr Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 sunt multe siteuri care simuleaza hackingul, precum TheBlacksheep at www.bright-shadows.net: Internet Security Challenges, Network security, Computer security - Community , HellBound Hackers , HaxMe - Your Security Quote
tryall Posted February 20, 2011 Author Report Posted February 20, 2011 Realistic MissionChicago American Nazi PartyRacist pigs are organizing an 'anti-immigrant' rally in Chicago. Help anti-racist activists take over their website! Quote
AlStar Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Va trebuie cont.Folositi :Nume: tryallPassWD: neilzoo38Ce generos esti tu ma:))) C-o fi si greu inregistrarea. Max. 2min cu tot cu confirmarea malului.. Quote
luke999 Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 au schimbat parola la cont...omg:)) Quote
frio Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 au schimbat parola la cont...omg:))o fi vreun coleg de clasa de-a lui Blue86. nu stiu bine limba romana da cateva clickuri de doamne ajuta stiu si ei sa dea. Quote
tryall Posted February 21, 2011 Author Report Posted February 21, 2011 pai decat sa pierzi alea 2 min...ce ma au schimbat parola de la account ? Quote