pr00f Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Nu esti obligat/a sa raspunzi la fiecare reply, le zici dimineata un multumesc la toti care vor posta si gata.Pot paria ca o sa ai 100+ replies.10 post-uri pe pagina * 7 pagini + 5 post-uri pe a 8-a pagina - 21 post-uri ale amphynei = 54 reply-uri.Edit : 55 cu al meu.
amphy Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 @Mosad, mersi pentru sfat, ma gandeam ca daca raspund la toate intrebarile la un moment dat o sa inceteze, deja am inceput sa postez normal pe forum, multumesc tuturor pentru acest bun venit ciudat O.OEdit: si da a fost amuzant cand vede un admin, sa inchida topicul, "va rog dulce ca o savarina":3
adonisslanic Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 zomg, Andreea suna-ma, nu iti mai merge pidgin sau ce? :\ serios nu trebuia sa intri aici
diSaSTre Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 zomg, Andreea suna-ma, nu iti mai merge pidgin sau ce? :\ serios nu trebuia sa intri aicicrap de ras !
slardar Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 nu va mai mirati de fete pe domeniu de hax si linuxsa vedeti ce pizde am la mine la curs. Ma duc si eu ca tot omu in prima zi de scoala sa stiu macar pe cine trebuie sa salut si am ramas surprinsDeci mi-a codat una un exploit pentru un CMS de am ramas prostSi celelalte pula mea, is asa implicate, linux, programare cacaturi. Nu e nici o romanca, dar nu cred ca asta conteaza
BogdanNBV Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Bun venit )) foarte tare tidor si tinkode ) am ras in hohote asta merita pus la cele mai penale ))
Park Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Voi n-ati inteles. Fata asta cauta un baiat viril dar si destul de bun in calculatoare. Vrea sa faca sex in timp ce spargeti NASA. Sunteti in stare ?Partea cu sexul cred ca este mai dificila.
prodil89 Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 OMFG^ Not even going to ask )TOO MANY FUCKING SYMBOLS 0_o
paxnWo Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 (edited) cate curve masculine pe aici ... anyway ... nu m-am putut abtine halal panarama ce estisugi pula fa. ti-o zic pe limbaju taucat /dev/penis/coaie | grep sloboz | wc -l > gura tapardon, >>, sa nu par ca sunt primu care si-a scurs pula in tine, mai e si tactusunt atat de ratati la un topic de bun venit ca toti au vazut pizda doar in pozestai linistita, nu ma mai intreba daca am vazut, am spart-o pe-a ta cat erai pe dava ... tacu lesinatu de el isi sufla mucii in curu tau, mare bagabond ce n-am vazut. e smecher ca tactu sa fie tatal copiilor taijet fa in gatu matii de pe forumuri ca netu nu-i de tine, in cateva saptamani o sa ajungi ca lesinata de pe 4chantu $sh pulamea iar eu #echo 'sloboz' > gura-ta ca sa fiu stapan pe situatie. ia cauta diferenta de privilegiiuite ce mi-o zis tactu ca-ti ia de ziua voastra : http://www.tube8.com/fetish/fucking-exercise-bike/391071/terminat-o, esti o unsuroasa paroasa cocosata si uda la subrat, pisamas pe viitorii tai copii deschisi pe burta, sper sa mori la nastere zdreantoauzi la ea, umbla pe slax si face sniffing. ia fa tu un sniff aici : cat despre pentesting, ia vezi daca poti sa imi spargi gaozu cu nasuiesi in pula mea de pe forum ca iti fac viata calvar proasto, navalesc peste tine, si rece de-ai fii, te profanez in cur, iti iau tarana, ma frec cu ea pe pula si i-o fac clisma ma-tiiiar voi, lesinatelor care va bagati repede cu nasu in pizda, plecat si luati-va mamele si veniti sa ma sugeti, nu mai stati pe rst dand replyuri jegoaselor Edited February 23, 2011 by paxnWo
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 Respect parerile celorlalti, si nu te mai stresa sa tastezi asemenea cretinitati paxnWo, nu sunt impresionata de niste cuvinte ^^ stiu de faza cu limbajul pe aici, deci nu am ce spune impotriva acestui lucru, imi place libera exprimare : ). Felicitari pentru 1337 posturi @paxnWo Edit: ha, bautoare de bere acum
sulea Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Culoarea ochilor mei variaza un pic intre albastru si gri, probabil sunt eu nebuna sau probabil e lumina, dar chiar se schimba culoarea ochilor mei cateodata :3as i said, i haz a boyfriend o gluma de prost gust:sa inteleg ca pretenul e boxiur, iar cand va certati mai greseste nuanta?
paxnWo Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 (edited) Respect parerile celorlalti, si nu te mai stresa sa tastezi asemenea cretinitati paxnWo, nu sunt impresionata de niste cuvinte ^^ stiu de faza cu limbajul pe aici, deci nu am ce spune impotriva acestui lucru, imi place libera exprimare : ). Felicitari pentru 1337 posturi @paxnWo Edit: ha, bautoare de bere acumam vreo 2,7k proasto, iar daca iti place libera exprimare vino sa mi-o iei in gura, sa vezi ce impresionata o sa fii, ca sa fii si bautoare de viatanu incerca sa pari neafectata si detasata ca acum iti curg picaturi de urina pe scaunHERE'S THE EASTERN SPAMMING HAXING MANHOOD BITCH ! FAT BITCHES HAVE NO RIGHT ! Edited February 23, 2011 by paxnWo
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 wow, chiar ma demotivezi in acest domeniu in care am stat ceva timp... dar inteleg ca mai sunt si oameni ca voi pe lumea asta, si da, daca femeia e asa de buna, de ce nu are si Dumnezeu una? :\ aveti dreptate, dar chiar nu ma intereseaza opinia voastra, am venit aici doar ca sa invat ceva, pana acum am invatat ca se practica sexismul pe aici : D
paxnWo Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 (edited) wow, chiar ma demotivezi in acest domeniu in care am stat ceva timpfail, in tot timpul asta ai fi invatat cum se practica sexismul pe forumurile undergorundacum treci si suge-ma de pula sa mi-o scoli, iar gagicatu sa isi rupa pula pe laba uitandu-se cum imi bat joc de tineapp, nu stiu de ce ati postat atat ca e urata cu crengi si strapezi, mai stramba ca J si mai rupta ca 7trimite-ti si dumnezeul sa il trag in pula, daca tot il bagi in vorba, o sa vezi ca atunci cand te rogi la el o sa se cace pe tine, dupa ce i-am rupt gaozu Edited February 23, 2011 by paxnWo
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 (edited) Am invatat asta, dar asta nu inseamna ca inca m-am obisnuit sa fie asa stupizi unii.....@pax sugi si mersi pentru welcome-ul nonconformist@restu' mersi pentru primirea "calduroasa" : )) Edited February 23, 2011 by amphy
paxnWo Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 (edited) Iti sug sufletul si carnea de pe oase, sclavo !iar nonconformista e mama matura ca si-a batut joc de tine Edited February 23, 2011 by paxnWo
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 (edited) for pax: ok acum o sa tac ca o curva ce sunt. vreau sa iti sug pula, ca esti seful meu, iar gagicamiu mi-a spus ca si el ti-a supt pula si mi-a marturisit ca e cel mai prabusit dintre prietenii lui ca sta cu mine, care sunt batuta de soarta si de tataa fost amuzant sa vad cum reactioneaza rst-ul sunt un user de pe aci de fapt, a fost chiar amuzant topicul asta @paxnWo you are the best dude Edited February 23, 2011 by amphy
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 lol dude, sunt adonisslanic O_o am vrut sa vad cati labari sunt p-aci si cati normali la cap, dar ca oriunde pe internet, 80% sunt fapperI
amphy Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 In aia buna cred : )) oricum, frumos jucat : D chiar mi-a placut cum pui o curva cu botul pe labe
adonisslanic Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Hai ca nu mai intru pe cacatul ala de cont :\Cred ca asta asteptam sa vad, unul ca paxnWo sa calmeze spiritele pe aci, deja mirosea prea mult a sloboz
pr00f Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 In aia buna cred : )) oricum, frumos jucat : D chiar mi-a placut cum pui o curva cu botul pe labeExista cateva posibilitati. 1. Prietena ta chiar s-a inregistrat si tot ce a spus legat de linux / cacat stie de la tine, si acum la final ai intrat tu pe contul dansei s-o scoti din rahat;2. Idem 1;3. Ai avut chef de caterinca si ai luat pozele de pe vreun hai5 de emonoida proasta.pax rupe.
adonisslanic Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Nupe, e o inventie a mea, pozele chiar sunt ale unei prietene de-ale mele... dar nu e cu hacking and stuff :\Si da, pax chiar a rupt la faza asta Edit: ma durea burta de ras aseara cand incepeam sa vad ce aberatii scriau unii aici
adonisslanic Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 ce pula mea zici ca ma inmoi? nu puteam sa o tin la nesfarsit asa O_O