bosny Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 O sa va dau cateva informatii despre serviciul 2 si 1/4 din romania.Informatiile le am la cunostinta de la un prieten, nu stiu cat sunt de reale, poate o sa va dati cu parerea.Agentii au telefoane speciale cu care pot asculta orice telefon sau orice se asculta in jurul unui telefon fara ca acel telefon sa pastreze vreo informatie sau sa sune, formeaza un nr de genul 0720 xxx xxx *34*334*23 iar telefonul victimei o sa intre automat intr-un mod in care el asculta ce se vb pe langa telefon iar telefonul arata normal nu arata cum ar fi o convorbire.Un alt cod de formare ar fi de genul 0720 xxx xxx *432*342*345 cu acest cod tu ca victima primesti un beep iar el o sa primeasca pozitia ta gps.Mai au gsm interceptoare iti pot copia agenda poze.. inregistrari ... fara ca sa aiba vre-o legatura cu telefonul. Quote
Xander Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 ce prieten? nu stiu ce sa spun dar cred ca s-a uitat prea mult la matrix Quote
yceman Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) chiar ca iauzi plm imi fura astia si pozele cu gagica-mea goala din telefon ...mai ai teorii deastea ale conspiratiei cu telefoanele ? ca ne-ai omorat in ultima perioada incearca sa suni cu asta..o sa auzi pe Dumnezeu cum te striga:abia astept sa intre iar pax Edited February 25, 2011 by yceman Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 dragut pistolu uitate frate pe youtube am vazut pe unii cu o antena faceau o demonstratie cum se fura date din telefoane aveau o antena si impreuna cu un soft putea sa acceseze telefon. Quote
daatdraqq Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Termina ma cu prostiile astea ! Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Termina ma cu prostiile astea !Uite am vazut ca nu esti nou pe aici pot sa iti fac o demonstratie asa ai putea sa convingi si alte persoane ca este adevarat! Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Mare e gradina ta Doamne!!! Oare cum o fi scapat bosny asta? Sigur a sarit si el gardul. Quote
Sinnerman Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Degeaba sariti cu gura pe el ...cam are dreptate. Oricum , pana nu te arzi odata nu crezi ....si o spun din proprie experienta. Si aici nu e vorba numai de 2 si 1/4 , sunt zeci de divizii . Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Daca afirmi ca sunt zeci (adica n*10) inseamna ca stii macar 10. Te asteptam sa ni le spui si noua pe astea 10. Te lasam sa incluzi si 2 si 15 (adica fosta U.M. 215, actuala DGIPI) Quote
tdxev Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Si eu credeam ca telefonul imi bip-aie ca nu mai am baterie, si iauzi ei incercau sa ia pozitia gps. Quote
BigT Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Chiar daca baiatu de mai sus e foarte probabil sa bata campii, va spun sigur ca mai demult(ceva de genul 4-5 ani) exista o posibilitate sa afli daca telefonul fix este ascultat apeland un numar. Nu am reusit sa aflu care e smecheria pentru ca mi s-a raspuns un sec: "e secret". Insa eu zic ca e si o boaba de adevar in tot ce zice asta. Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Si eu credeam ca telefonul imi bip-aie ca nu mai am baterie, si iauzi ei incercau sa ia pozitia gps.Nu cred ca esti tu vre-un interlop sau pui siguranta tari in pericol dar faza e pe bune sa intamplat intr-o arestare. Era omu in masina in bucuresti si mergea pe strada la un moment dat primeste 3 bipuri cu nr ascuns la interval de 40 de min.Culmea si faza reala ultimul beep il primeste la 2 min inainte sa fie oprit pe o strada din buc de catre politie, cum iti explici faza ca stia politia pe ce strada e ???? Sau de unde pana unde au stiut aia ca ala se afla pe strada aia si baiatu nu a avut nici o legatura cu strada respectiva se plimba aiurea prin bucuresti )Si a fost oprit de mascati direct cu mandat de arestare 24 de ore apoi a luat 29 de zile. Quote
predoi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Scanner / interceptor GSM exista , datele din tel nu prea au cum sa le transfere fara sa ai GPRS , oricum telefoanele au log la trafic, iar pozitia se da dupa celula GSM la care esti conectat, cu marja de eroare destul de mare. Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Scanner / interceptor GSM exista , datele din tel nu prea au cum sa le transfere fara sa ai GPRS , oricum telefoanele au log la trafic, iar pozitia se da dupa celula GSM la care esti conectat, cu marja de eroare destul de mare.Vb lu ala pana nu te arzi nu crezi si ce gps... telefon performat... avea omu un tel vai mama lui Quote
ackept Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 App in cazul in care nu stiti exista o aplicatie pt iphone in care pui nr de telefon al unei persoane si iti spune cam in ce zona este cu o eroare de 2 3 strazi Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 App in cazul in care nu stiti exista o aplicatie pt iphone in care pui nr de telefon al unei persoane si iti spune cam in ce zona este cu o eroare de 2 3 strazi Victima trebuie sa fie tot un iphone? Quote
daatdraqq Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 App in cazul in care nu stiti exista o aplicatie pt iphone in care pui nr de telefon al unei persoane si iti spune cam in ce zona este cu o eroare de 2 3 strazi E la misto aplicatia aia , de fapt sunt mai multe . Doamnee ce mai puneti botu' Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 E la misto aplicatia aia , de fapt sunt mai multe . Doamnee ce mai puneti botu' Nu e de pus botu... nu crezi pana nu vezi. Nu sunt genul de om crede si nu cerceta. Quote
ackept Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Merge sa urmaresti pe oricine indiferent de ce telefon are. Iti instalezi installous pe iphone si din pachetul lor de aplicatii cauti tracker pe care il instalezi. daca aveti iphone merita testat sau daca vrei sa testezi la tine in pc nu trebuie decat sa emulezi iOS pe un soft de virtualizare care are suport pentru procesoare ARM ceva gen OpenBox. Edited February 25, 2011 by ackept Quote
BigT Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Merge o pula. Zi-mi cum se numeste si daca nu merge iti dau mare capac. Quote
daatdraqq Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Merge sa urmaresti pe oricine indiferent de ce telefon are. Iti instalezi installous pe iphone si din pachetul lor de aplicatii cauti tracker pe care il instalezi. daca aveti iphone merita testat sau daca vrei sa testezi la tine in pc nu trebuie decat sa emulezi iOS pe un soft de virtualizare care are suport pentru procesoare ARM ceva gen OpenBox.Ma tu esti nebun ? Cum plm poti sa crezi ca o aplicatie care costa 0,99 dolari poate sa faca asta ?Nu poti sa intelegi ca e pentru facut farse prietenilor ?Aplicatia functioneaza astfel : un prieten care e langa tine nu te crede (logic) .Tu bagi numarul lui in aplicatie , incep tot felu de animatii ...ca se conecteaza la nasa ,la FBI, la plm si intr-un final iti da locatia ta .Ala aflandu-se langa tine ,automat are aceiasi pozitie ca si tine . Gluma seaca s-a terminat .Citeste la explicatii ca iti zic si ei ca e prank . Aplicatia se foloseste de google maps ca sa-ti dea locatia ta . Quote
Guest User Name Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 daca nu credeti ,trimiteti-i un Pm cu numarul de telefon,si nu o sa va vina sa credeti.are dreptate.nu va mai limitati in pula mea la numarul de posturi,mie mi-a dovedit ce a spus.daca nu stiti ,nu mai vorbiti.o mai spun odata.are dreptate. Quote
Nokia94 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Teai uitat prea mult la desene Quote
AhEaD Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Astept detalii altfel si User Name si bosny primesc ban pernament!Ce sloboz e tot circu asta cu telefoanele pulii mele!? 1 Quote
Usr6 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 [OFFTOPIC]fara nici o leg cu 4/2 + 2/8 exista un site de localizare [beta testing-gratuit momentan] cu o precizie destul de buna Mobile phone trackingdaca v-a localizat +1 rep[/] Quote