mircea93 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Salutari, ma numesc Mircea, am 17 ani si locuiesc in Suceava, mai multe detalii nu o sa dau.Mereu am fost un fan al crackerilor si hackerilor, ce sa zic acuma ca hellsoft(sper din suflet ca nu fac reclama) nu mai este, mi-a zis un amic de site-ul vostru, si se pare ca sunteti destul de renumiti incat am gasit pe un blog un mic deface pe cunoscutul cancan:)Eu sper sa prind cateceva, poate cine stie, mai invat cate ceva. Momentan as dori sa invat PHP (sunt destul de avansat), dar cine stie poate am sa gasesc un om care sa ma poata ajuta.In rest,va urez succese in continuare, eu nu prea sunt genul poster, ci mai mult o sa frecventez dupa raspunsuri. Respect in continuare pentru munca depusa. Numai bine baieti! Edited March 28, 2011 by mircea93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) esti asta cumva? in fine, salut... Edited March 28, 2011 by p3tru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 salut,bine ai venit!@p3tru cred ca aici intervine o boala mintala,din cate vad in video! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberneticGOD Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Salut si bine ai venit, sper ca nu esti ala din clip, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 salutareoff..ala din clip nu e retardat doar face la misto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Salutare Mircea. In sfarsit si oameni din suceava . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Salut Mircea,bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea93 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 multumesc, si nu=)) nu sunt acela ci mai bine zis nu imi place incultura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 29, 2011 Moderators Report Share Posted March 29, 2011 Salut Mircea si bine ai venit pe RST! In legatura cu PHP-ul, te pot ajuta eu in limita timpului meu liber.Un sfat, citeste regulamentul, mai precis ce scrie pe verde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trompyfication Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 salutare,si imi cer scuze ca deschid acest subiect aici...dar am nevoie urgenta de cineva care poate sa'mi spuna si mie cum pot converti un fisier programat in python intr-un executabilapp: am inercat cu PY2exe dar imi da o eroare...va rog frumosmultumes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sicko Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 how to make python program into exe? - Python Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Salutare Mircea. In sfarsit si oameni din suceava .Mai sunt pe aici mai multi, stai linistit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Eu tot din Suceava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoysIIMen Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Bine ai venit prietene, cine o zis ca nu sant moldoveni hackeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 salutare,si imi cer scuze ca deschid acest subiect aici...dar am nevoie urgenta de cineva care poate sa'mi spuna si mie cum pot converti un fisier programat in python intr-un executabilapp: am inercat cu PY2exe dar imi da o eroare...va rog frumosmultumes Salutare, te sfatuiesc sa faci un topic nou in categoria "Ajutor" cu subiectul respectiv, sunt niste utilizatori inregistrati aici ce sunt pasionati de Python si cu siguranta vei primii ajutor.De ce ai face un topic nou? Pentru a-ti usura intai problemele, cu siguranta nu o sa stea nimeni sa-ti depaneze tie problema intr-o sectiunea ca asta si in special intr-un topic ca asta, spunandu-ti problema in categoria cea mai apropiata ei te va ajuta foarte mult, in primul rand pe tine si apoi pe restul utilizatorilor.Deasemenea, cand il vei deschide, scrie si ce eroare iti da, un raport si cat mai multe detalii sunt binevenite, fiindca nu poate nimeni sa-ti ghiceasca erorile precum doctorul nu-ti ghiceste boala cand spui 'doctore, ma doare.. au...'.Numa' bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trompyfication Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 multumesc pentru sfaturi....imi cer scuze ca am reinviat un topic..sunt nou pe aici,,,SERS` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Salut. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZonDark Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 salut ! bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...