p3tru Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) Nu stiu daca sunteti mai nocturi asa, aveam chef sa scriu topicul aseara, dar m-am uitat la battle l.a. si am uitat, in fine.... aseara am citit un o stire foarte interesanta...La Paris ieri a fost licitatia pentru arhiva lui Emil Cioran, din pacate statul roman nu a avut nici cea mai mica intentie sa recupereze acest bun a tarii noastre... Oricum era de asteptat, sa continui, pe parcursul licitatiei un roman, care a dorit sa ramana anonim, a contralicitat 3 licitatii si a luat in final arhiva completa pentru suma de cinci sute de mii de euro, dar lucrul care m-a emotionat a fost ca acesta(George Brailoiu) va dona intreaga arhiva statului Roman.El de asemnea nu prea a vrut sa apara prea mult in mass media.George a dat o mare palma peste fata tuturor papagalilor care au bani din Romania(gen gigel care la orice "fapta buna" cheama toate statiile tv pentru publicitate...Sa precizez ca aceasta suma, este un nimic pentru fondurile Romaniei, in loc de o iesire de asta a lui Udrea, putea sa cumpere statul arhiva.Din pacate si operele lui brancusi nu au fi putut aduse, din cauza statului dar nah Ps: raspunsul ministerului culturii a fost prompt "Nu ne intereseaza..."ps: eroare la forum nu pot da edit pt adaugarea tag-urilor Edited April 8, 2011 by p3tru Quote
Sonny Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Asta nu e o palma, e un cadou nemeritat facut de omul ala. Astia nu merita sa le dai nici macar o flegma cadou. Quote
firewind Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Romania nu este a bulangiilor de politicieni, care o conduc vremelnic.Bravo omului George Brailoiu. Quote
ripoff Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 cei care ne conduc nu sunt romani deci si normal ca nu-i intereseaza. Quote
nedo Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Felicitari domnului George Brailoiu, totusi nu stiam de partea cu donatul, stiu ca fusese cumparata in intregime de catre un roman, dar de donat nu auzisem, totusi intr-adevar poate fi constiderata si ca o palma deoarece un singur om are destui bani pentru a recupera un patrimoniu al tarii, pe cand tara respectiva nu are un astfel de interes.Intreg ministerul culturii ar trebuii sa isi dea demisia pentru raspunsul dat, un minister al culturii care nu este interesat de patrimoniul cultural al tarii, nu isi are rostul Quote
mihai_tgv Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Nu stiu unde citisem ca TVR-ul a participat la licitatie?Sau era prea tarziu cand am citit? Quote
romanu Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Stima si Respect Domnului George Brailoiu ! Quote
Brabus Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Urmariti acest videoclip sa vedeti, YouTube - Spot cu Liderii PDL Este spotul pdl din campania electorala 2008.daca noi nu schimbam nimic, nimeni nu va schimba. O propunere sa facem o propaganda pe retelele de sociale cu o noua revolutie. Quote
nedo Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) Inainte de a face o noua revolutie trebuie alesi indeajunsi oameni de valoare care sa inlocuiasca toata clasa politica, pentru ca toata trebuie inlocuita.Si mai mult de atat trebuie avut grija ca oamenii care ajung sa conduca tara asta sa nu mai fie marionetele unor straini. Edited April 8, 2011 by nedo Quote
Flubber Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Jos p?l?ria!Urmariti acest videoclip sa vedeti, YouTube - Spot cu Liderii PDL Este spotul pdl din campania electorala 2008.YouTube - Bill Hicks - It's Just a Ride -- se aplic? ?i în acest caz. Quote
informatician Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Rusine!Daca as fi fost in locul domnului, nici o flegma nu le dadeam!Cu fiecare zi parca devin tot mai idioti si isi bat joc intr-o mai mare masura de noi, cum sa nu fii in stare sa recuperezi o arhiva a unui mare filozof roman?!Ministerul culturii ar trebui desfiintat, macinat, distrus pt aceasta hotarare, dar ce sa facem.. Quote
yo9gjx Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 cei care ne conduc nu sunt romani deci si normal ca nu-i intereseaza.Paradoxal dar are dreptate. Nu sant si nici nu au fost romani in conducerea tarii din '90 incoaceAm detalii genealogice pentru cam 10% dintre ei si sincer m-a pus pe ganduri.Am inceput sa ma interesez oarecum acum cativa ani dupa ce un coleg de job belgian spunea repetat'; -"Bai astia care va conduc nu sunt romani. E singura explicatie pentru ce fac" Cred ca cine sunt si ce vor.... palestinienii stiu de ce Quote
p3tru Posted April 8, 2011 Author Report Posted April 8, 2011 http://gobarbra.com/hit/new-3fef1687987f3dd72d3f0081d8de6211 Quote
frio Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 foaarte tare ce a facut nenea ala pentru Romania. pacat ca tara asta e condusa de niste handicapati. Quote
wildchild Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 foaarte tare ce a facut nenea ala pentru Romania. pacat ca tara asta e condusa de niste handicapati.pacat ca noi alegem sa ne reprezinte acesti handicapati Quote
CyberneticGOD Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Respect pentru el, nu ma mai mira nimic...oricum suntem cei mai mari "exportatori" de inteligenta din Europa. Quote