zoondark Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Sall mi-a venit in gand sa fac un topic in care sa spunetii cate o idee despre rezbunare pe profesorii Quote
Usr6 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 pui mana pe carte si inveti, ii demonstrezi ca esti mai inteligent decat el, e razbunarea suprema:) Quote
zoondark Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 ce razbunare ) frumos gandit dar vreau si alte idei inafara de asta ! Quote
pr00f Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 ce razbunare ) frumos gandit dar vreau si alte idei inafara de asta !Înve?i limba român?, nu mai pui atâtea emoticoane, ?i nu mai deschizi topic-uri degeaba. Quote
CyberneticGOD Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Fa in asa fel sa te lase repetent (...) du-te acasa, plangi, te tai cu lama, si intr-un final te sinucizi, asta e razbunarea suprema. Asteptam mai multe amanunte din partea ta. Quote
dragosh1904 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 nu fii fraer...e mare valva cu cazul unei profesoare la mn in oras... uite Elevii de la un liceu din Targoviste i-au facut profesoarei o farsa aproape mortala! - www.crimetime.ro Quote
romanu Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Ii spui ca ai fantezii cu babe, si va fi Quote
birouamar Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 O corectezi (gresit ) la fiecare propozitie a ei Quote
Sonny Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Iti dai cu unt de arahide la cur, si cand ajungi langa ea/el bagi mana in gaoz si apoi lingi ce ai pe degete in fata ei/lui Quote
Guest blackboy1337 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Înve?i limba român?, nu mai pui atâtea emoticoane, ?i nu mai deschizi topic-uri degeaba.bine domn profesor, nu te mai crede ceea ce nu esti. Quote
zoondark Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 Originally Posted by pr00f View PostÎnve?i limba român?, nu mai pui atâtea emoticoane, ?i nu mai deschizi topic-uri degeaba.Off-topicDiscutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii.oare pentru ce este categoria asta ? _____________________________________________________________________acum daca tu sti limba romana la perfectie ... trebuie sa intelegi ca nu oricine este atat de capabil si inteligent ca tine ! .. .. .. app tu aici ai comentat pentru +1 pentru ca ,comentul tau nu are nici o legatura cu topicul meu Quote
Alexander33 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 trage-i o cheie pe masina porfesorului/profei dar fara sa fi vazut. Quote
zoondark Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 eu m-am gandit sa ii bag niste superglue in usha sa nu mai mearga deschuiata Quote
MrRip Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Mai bine roaga pe cineva sa-ti dea doua palme cu picioru' sa te trezesti la realitate . Crezi ca daca-i blochezi broasca cu superglue sau daca-i zgarii masina se sterge ca prin miracol 2-ul ( pe care 99 % l-ai meritat ) din catalog ? Sa-ti zic un secret , dar pe care sa nu-l mai spui la nimeni ... NU ! Quote
root_prime Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 incepi sa faci laba in spatele ei pe sustache si cand esti aproape gata te aproprii Quote
ripoff Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 sall mi-a venit un gand sa iti dau un reply dar m-am gandit de doua ori,cum trebuia sa faci si tu cand ai deschis topicul... Quote
zoondark Posted April 16, 2011 Author Report Posted April 16, 2011 RipkidMai bine roaga pe cineva sa-ti dea doua palme cu picioru' sa te trezesti la realitate . Crezi ca daca-i blochezi broasca cu superglue sau daca-i zgarii masina se sterge ca prin miracol 2-ul ( pe care 99 % l-ai meritat ) din catalog ? Sa-ti zic un secret , dar pe care sa nu-l mai spui la nimeni ... NU ! de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca am 2 ? esti tare prost .. .. ..__________________________________________________________________________tromfil"acum daca tu sti limba romana la perfectie ..."sti != stii. Corect este: stii limba romana. Intra cu incredere pe linkul din semnatura.Cat despre topic: Invata! bun... am inteles ca tu si prof suferiti de limba romana ?Cat despre topic: Invata!dar ce legatura are raspunsul tau cu topicul meu ? unde am spus ca nu invat ?__________________________________________________________________________ripoffsall mi-a venit un gand sa iti dau un reply dar m-am gandit de doua ori,cum trebuia sa faci si tu cand ai deschis topicul... nu inteleg la ce te referi ? Quote
Guest blackboy1337 Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 Nu suf?r de limba român?, dar poate ar trebui s? suferim to?i, m?car pu?in.În loc s?-mi r?spunzi mai bine te corectai ?i ziceai mul?umesc c? ai mai înv??at ceva.Încearc? s? nu devii troll ?i s? te dai interesant c? nu prea te ajut? nici r?spunsurile.iti dau dreptate aicea! Quote
parazitul29 Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 asa ma si daca ai luat o nota mica? nu inteleg care e tragedia Quote