DKMT Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 uite-i frate...ce atata tam tam nu inteleg?bun le-a gasit vulnerabilitatea a facut disclosure ce mare branza?bravo lui daca il duce mintea. Quote
Patrunjel Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 (edited) Tinkode are un site. Se cheama Internet.Tinkode face ddos cu un singur 486Tinkode a scris cel mai avansat algoritm de AI. In binarLacrimile lui Tinkode vindeca cancerul. Pacat ca nu plange niciodata.Tinkode incepe un vector de la -1Manelistii, de fapt, canta ce i se intampla lui TinKode (gen am benveu si am femei...in fine, asta o fost seaca)Tinkode nu fute, el face SQLi (Super Quick Love injection)LE : In curand va aparea IPv7. De ce? Fiindca Tinkode deja a spart toate calculatoarele cu IPv6Tinkode a spart Enigma.Mental.De ce nu creste niciun copac pe langa casa lui Tinkode? Fiindca nu s-a putut abtine sa le puna rootkit.Prenumele lui TinKode este sudo.Tinkode si-a facut service de calculatoare. Se cheama SkyNetTare omu (gata, nu mai am idei, si oricum vreo doua is copiate ) Edited April 19, 2011 by Patrunjel Quote
DKMT Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 asa bagati off topic la greu.Ca na trebuie sa se adune posturi! Quote
Cronos Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 mama.. faceti atata tam tam zici ca e dumnezeulexx e dumnezeu Quote
MazaBoY Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Si totusi aia pe site-ul de la stirile protv vorbesc ca cica ar fii spart site-ul.TinKode te-ai dus tu pana acolo sa dai cu ciocanul in site Stiu e un post facut aiurea sunt si eu beat ce sa fac Quote
BoysIIMen Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 TinKode e baiat destept, bravo lui. Sa stie lumea ca romanii le sparg orice servere la orice ora. :) Quote
M4T3! Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 daca spargeau servere la orice ora auzeai de milioanari romani care, nu isi cumpara insule, isi fac insule in pacificTi ai gasit si tu cu cine sa te contrazici:)) Quote
DKMT Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 ma jur ca toate posturile care au cu totul alta treaba in afara de programare,hacking,programing au mai multe replay uri decat cele in cauza. Quote
Raven Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 ma jur ca toate posturile care au cu totul alta treaba in afara de programare,hacking,programing au mai multe replay uri decat cele in cauza.De aici iti dai seama cat e de interesata e lumea. Quote
Skream Example Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Bai ce pot sa spun..Bravo lui si cred ca daca o sa fie prins de politie nu o sa il bage la bulau pentru ca Google ar vrea oamenii ca el si sa ii plateasca cautiunea sau Microsoft..Yahoo,FaceBook,Twitter...etc Quote
Cartus_C Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Mai aberati mult copii? Unde va credeti in filmele cu Colombo? Auzi la ei, cautiuni, joburi, recompense si alte alea... Ideea este ca omul stie ce face si nu il prind astia decat daca sunt ajutati "din interior" Quote
Guest blackboy1337 Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Bai ce pot sa spun..Bravo lui si cred ca daca o sa fie prins de politie nu o sa il bage la bulau pentru ca Google ar vrea oamenii ca el si sa ii plateasca cautiunea sau Microsoft..Yahoo,FaceBook,Twitter...etctu vezi ce vorbesti ?pentru fiecare este loc in celula am ales pentr tinky ) cred ca eu il dau la garda . Quote
speedhack Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 A dat interviu la nu stiu ce revista ca a zis daca fbi,cia daca vrea sa il prinda il prindeau de mult... Quote
romanu Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Bai ce pot sa spun..Bravo lui si cred ca daca o sa fie prins de politie nu o sa il bage la bulau pentru ca Google ar vrea oamenii ca el si sa ii plateasca cautiunea sau Microsoft..Yahoo,FaceBook,Twitter...etcSi eu sunt Gore Spintecatorul urmasu' lui Rimaru si Jack The Ripper! Quote
Effy Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 A dat interviu la nu stiu ce revista ca a zis daca fbi,cia daca vrea sa il prinda il prindeau de mult...j'neboon? FBI, CIA ma faceti sa rad Quote
DKMT Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 deja o dati in SF-uri deja credeti ca e Osama Bin Laden 2 sau Saddam si e cautat mondial.Aiureli. Quote
BoysIIMen Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Da, adevarul e ca il fugareste FBI-ul pentru un SQLi si pentru ca nu a facut nimic rau, a publicat acea lista dar erau cenzurate parolele, deci...Unde scrie undeva ca al urmareste FBI-ul pe TinKode? Poate se uita dupa el sa lucreze pentru ei. heehheheee:)) Quote
Skream Example Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Nu are de ce sa il bage la bulau. Quote
BoysIIMen Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 daca spargeau servere la orice ora auzeai de milioanari romani care, nu isi cumpara insule, isi fac insule in pacificCulmea, e ca TinKode le sparge serverele nu pentru bani, ci doar sa le arate ca se poate. Nu toti in ziua de azi fac prostii pentru bani, pentru altii este o obsesie. As vrea sa vad mai multi ca el pe situl asta. Quote
Zack Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 http://www.tvr.ro/files/89537.flv a aparut si pe tvr:P. Quote