NeOblue Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) Un mic programel,care trimite smsuri in numar mare,la un numar ales de tine.Functii>Setarea mesajuluiSetarea numarului mesajuluiSTOP...Merge pe Cosmote,Orange,Vodefone.Distrativa! LINK - downloadNu imi asum nici o raspundere pentru el... Edited April 25, 2011 by begood Quote
pr00f Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 (edited) 2011-04-25 BackDoor.ProRat.32 VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner Edited April 30, 2011 by pr00f Quote
Silviu Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 NeOblue te-ai ales cu un ban Pacat de crypter ca era bunicel Quote
magnificul Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Prorat il detecteaza kaspersky internet security 2011 Quote
dirtrock Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 bagamias pl la luat varameo din greseala cum il sterg? Quote
skipper Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Cam greu tati cu prorat-ul de sters...din cate stiu eu dezactiveaza Task manager,regedit.exe si antivirusul nu isi mai face update...Instaleaza un windows clean si imediat un antivirus.Este posibil sa existe vreun program/soft/tool care sa ii dea remove si sa refaca zonele si setarile afectate... Quote
dirtrock Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 pai nu mi sa intamplat nimic din tot ce ai spus.. inca imi merge perfect windows-ul si dupa 2 restarturi Quote
magnificul Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Cam greu tati cu prorat-ul de sters...din cate stiu eu dezactiveaza Task manager,regedit.exe si antivirusul nu isi mai face update...Instaleaza un windows clean si imediat un antivirus.Este posibil sa existe vreun program/soft/tool care sa ii dea remove si sa refaca zonele si setarile afectate...daca nu ma insel,insusi clientul proratului avea acest tool de care vorbesti. Quote
dirtrock Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 NeOblue = g.cosmin@ymail.comhai sa`l futacim oleaca sa il invatam putin ce inseamna hacking Quote
Usr6 Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 incearca se se conecteze la urmatoarele dns/ip aku.edu.tratauni.edu.trege.edu.trankara.edu.tr151.164.23.201poti sa le bagi in c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsmai apar urmatoarele fisiere:c:\WINDOWS\system32 fservice.exe reginv.dll winkey.dll c:\WINDOWS services.exe c:\WINDOWS\system sservice.exe c:\Program Files\Orange-Vodafone-Cosmote - SMS Bomber Install.iit exe-urile au +system+hiddenautorun pt sservice.exe & fservice.exedaca n-ai altu mai bun poti folosi Autoruns for Windows //testat pe xp pro sp3spor la curatzat Quote
coconyr Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Mi-ati dat un flood pe mess:) ce mai futaciala (oricum am activat de la yahoo sa nu permita celor care nu ii am in lista sa imi trimita mesaje/jocuri..etc...Si stati calmi ca nam primit nimic,pe mail,nici un ip,nimic:)Nu-mi mai dati ban,va rog! sunt cuminte,stergeti si voi topicu asta daca vreti. Quote
kadytgv Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 cam greu de sters , ce vorbesti straine , omule ia prorat de pe net si vezi ca include functia de remove chiar in program si iti sterge serverul , NeO ai o * pentru tentativa Quote
Heaton Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 hai sa`l futacim oleaca sa il invatam putin ce inseamna hacking Si cum o sa-l inveti tu ce-i aia "hacking" daca tu nici macar nu esti in stare sa-ti scoti un server de ProRat din PC. Daca tot ti-a dat adresa de mail, zi-mi, ce i-ai facut pana acum? Sau doar i-ai trimis mailuri pline de injuraturi? Bafta. Quote
razvan1337 Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Ce fraier mai esti..vi aici cu 4 posturi Quote
Bogdy4FuN Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 ProRat are incorporat un sistem propriu de eliminare a serverului Opresti antivirusu, descarci proratu de pe ProRat.Net Software [index] (parca asa era), il deschizi si ai acolo o pictograma cu un hard-disc pe undeva in partea de sus a ferestrei Nu imi aduc aminte exact, dar arata exact ca partitiile si dupa care dai pe Remove Prorat servers :>Si voila !L.E. : http://rstcenter.com/forum/34701-cum-sa-elimini-un-server-prorat.rst#post235713 Quote