Jump to content
NeOblue

2011-ORANGE-VODAFONE-COSMOTE Sms Bomber

Recommended Posts

Posted (edited)

Un mic programel,care trimite smsuri in numar mare,la un numar ales de tine.

Functii>

Setarea mesajului

Setarea numarului mesajului

STOP...

Merge pe Cosmote,Orange,Vodefone.

Distrativa!

LINK - download

Nu imi asum nici o raspundere pentru el...

Edited by begood
Posted

Cam greu tati cu prorat-ul de sters...din cate stiu eu dezactiveaza Task manager,regedit.exe si antivirusul nu isi mai face update...

Instaleaza un windows clean si imediat un antivirus.Este posibil sa existe vreun program/soft/tool care sa ii dea remove si sa refaca zonele si setarile afectate...

Posted
Cam greu tati cu prorat-ul de sters...din cate stiu eu dezactiveaza Task manager,regedit.exe si antivirusul nu isi mai face update...

Instaleaza un windows clean si imediat un antivirus.Este posibil sa existe vreun program/soft/tool care sa ii dea remove si sa refaca zonele si setarile afectate...

daca nu ma insel,insusi clientul proratului avea acest tool de care vorbesti.

• Active Members
Posted

incearca se se conecteze la urmatoarele dns/ip

aku.edu.tr

atauni.edu.tr

ege.edu.tr

ankara.edu.tr

151.164.23.201

poti sa le bagi in c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

mai apar urmatoarele fisiere:

c:\WINDOWS\system32

fservice.exe

reginv.dll

winkey.dll

c:\WINDOWS

services.exe

c:\WINDOWS\system

sservice.exe

c:\Program Files\Orange-Vodafone-Cosmote - SMS Bomber

Install.iit

exe-urile au +system+hidden

autorun pt sservice.exe & fservice.exe

daca n-ai altu mai bun poti folosi Autoruns for Windows

//testat pe xp pro sp3

spor la curatzat

Posted

Mi-ati dat un flood pe mess:) ce mai futaciala (oricum am activat de la yahoo sa nu permita celor care nu ii am in lista sa imi trimita mesaje/jocuri..etc...:D

Si stati calmi ca nam primit nimic,pe mail,nici un ip,nimic:)

Nu-mi mai dati ban,va rog! sunt cuminte,stergeti si voi topicu asta daca vreti.:D

Posted

cam greu de sters , ce vorbesti straine , omule ia prorat de pe net si vezi ca include functia de remove chiar in program si iti sterge serverul , NeO ai o * pentru tentativa :))

Posted
hai sa`l futacim oleaca >:) sa il invatam putin ce inseamna hacking ;;)

Si cum o sa-l inveti tu ce-i aia "hacking" daca tu nici macar nu esti in stare sa-ti scoti un server de ProRat din PC. Daca tot ti-a dat adresa de mail, zi-mi, ce i-ai facut pana acum? Sau doar i-ai trimis mailuri pline de injuraturi? Bafta.

Posted

ProRat are incorporat un sistem propriu de eliminare a serverului :D

Opresti antivirusu, descarci proratu de pe ProRat.Net Software [index] (parca asa era), il deschizi si ai acolo o pictograma cu un hard-disc :)) pe undeva in partea de sus a ferestrei :) Nu imi aduc aminte exact, dar arata exact ca partitiile :D si dupa care dai pe Remove Prorat servers :>

Si voila !

L.E. : http://rstcenter.com/forum/34701-cum-sa-elimini-un-server-prorat.rst#post235713