adi123456789 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Am deschis acest thread pentru a vedea pana unde se ajunge daca stii datele personale a unei persoane sau firme (cnp , serie , adresa , cui ,j s.a.m.d.)Astept pareri ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Hmmm in afara de faptul ca stii foarte multe detalii despre el nu stiu ce ai mai putea face doar daca ai face ceva cu datele lui de ex conturi,credite si alte magarii dar nu cred ca tie ti-ar convenii ca altu sa aiba datele tale si sa te bage la fund.Cel putin asta e parerea mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnificul Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 am si eu o lista cu cnp-uri si nume ale elevilor din liceul meu Administratul nu e prea destept... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberneticGOD Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Poti sa iti iei cativa ani de puscarie sau suspendare pentru detinere de informatii cu caracter personal. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi123456789 Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Poti sa iti iei cativa ani de puscarie sau suspendare pentru detinere de informatii cu caracter personal. )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostwhite85 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Mail spam... Inscrii persoanele la toate ofertele gratuite care le gasesti pe net si le trimiti la adresa de domiciliu.....Comenzi cu plata ramburs... si alte prostii care nu fac decat sa streseze persoaneleSau cu putina inginerie sociala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghini Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Te distrezi! Comanzi un server cu 300 mil de pe pc garage la el acasa 30 pizza party sau iti faci abonament la telefon mai multe chestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
youjnhuhn2 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 daca nu ai actul doveditor, nu poti face nimic ce sa genereze venituri Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei98M Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 daca nu ai actul doveditor, nu poti face nimic ce sa genereze venituri Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Vrea sa stranga cele 10 posturi ca sa faca o cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Vrea sa stranga cele 10 posturi ca sa faca o cerere.Are dreptate, ce pula mea sunte?i a?a retarda?i ?Cum te duci tu la o firm? de telefonie s?-?i deschizi abonament, f?r? acte ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
11.11 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei98M Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Are dreptate, ce pula mea sunte?i a?a retarda?i ?Cum te duci tu la o firm? de telefonie s?-?i deschizi abonament, f?r? acte ?Tu esti retardat uitate la data topicului ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Tu esti retardat uitate la data topicului ...Atâta timp cât a ap?rut la "Ultimile posturi" m? doare-n pula de tine... ?i de data topicului Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty12 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Tinere vorbeste frumos!!Nu ai venit aici sa injuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Tinere vorbeste frumos!!Nu ai venit aici sa injuri!Te-a b?gat cineva-n seam? ? ?i nu m? lua cu tinere, c? nici n-ai buletin..LE:Tu esti retardat uitate la data topicului ...uit?-te Edited June 16, 2013 by EAdrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin01 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Cu cnp-ul unei persoane poti face urmatoarele lucruri : sa distrugi vieti,sa ajungi dupa gratii...si daca esti norocos,sa fii trasnit de un fulger.Nu va apucati de golanii din astea ca e jale : chiar daca eviti politia,nu vei scapa de mania celui de sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...