Jump to content
Gby

FearDotCom aka Smenaru4u baiatul a bagat frica in userii RST :))

Recommended Posts

Posted

smenaru4uuuu.jpg

Deci asta m-a dat gata cu postarea lui =))=))

cand am vazut ce a scris am crezut ca pic de pe scaun de ras asa ceva sa nici nu vezi :))

Posted

Se pare ca unii au inteles gresit ceea ce le arata wikipedia cand dau pe google.ro "cum sa fii un hacker"!

Si peste asta sincer.. nu ii dau mai mult de 12 ani (fiind generos)!

Posted

Am mai intalnit si eu copii de astia prin trecut :)) se credeau hackeri, imi povesteau cand spargeau ei nasa, site-uri gov si alte kkturi, mie imi placea sa le ascult povestile si sa il las sa se faca de tot cacatu in fata a mai multor persoane :)

Posted
Bine, hai sa postam toti ca a zis "Gheorghe" ca e "Batman"!

Man fara suparare.. nu te obliga nimeni sa stai pe forum

daca nu iti convine ce se posteaza sau ce nu se posteaza:)

Posted

@Nytro , nu te mira.. cine a schimbat atunci parola la id-ul " nytro_rst " cand l-ai postat :))

sacali astia care vreau totul pe tava

Posted

Doamne fereste da Doamne sa nu mai fie copii ca-n rOMANIA asta se crede ditamai zeul hackerilor :)) ma i-as zice in fata sa puna mana pe carte si sa invete in plm dupa aia poate sa zica ca a ajuns ca majoritatea userilor rst

Posted

Voi nu vedeti ca e trucaj ? mai aveti de invatat, unii dintre voi si mai vedeti-va de treaba voastra nu mai judecati pe altu daca nu aveti dovezi impotriva lui si in plus ce va intereseaza pe voi ?

Posted
Voi nu vedeti ca e trucaj ? mai aveti de invatat, unii dintre voi si mai vedeti-va de treaba voastra nu mai judecati pe altu daca nu aveti dovezi impotriva lui si in plus ce va intereseaza pe voi ?

Altu.. te-ai trezit ma si tu ?:|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...