Jump to content
CHIRY

Affiliati Site Adult Castiguri de peste 1000$ pe luna

Recommended Posts

Posted

Salut,

De curand am deschis o afacere in VideoChat pentru adulti si non-adulti.

Si in cautare de Affiliati vreau sa va prezint urmatoarele oferete de colaborare cu site-ul nostru.

Ai un site adult ? Perfect, este timpul sa iti aduca bani acel site.

Programul nostru de affiliere are 2 optiuni de plata pentru Affiliati dupa cum urmeaza:

18% Din orice sesiune de VideoChat sau Video Platit

30% O singura data atunci cand clientul adus de tine cumpara credite.

CUM PRIMESC BANII?

Platiile se fac prin Transfer bancar de 2 ori pe luna, odata pe 15 si a 2-a oara in ultima zi a luni.

Minimul de plata este 100$.

GOODIES PENTRU AFFILIATES:

My payments & earnings Poti vizualiza in timp real castiguriile si platiile tale.

Promo Tools Oferim afiliatiilor nostri o multime de bannere si cod-uri html pentru a le integra in site-urile lor.

Traffic Poti vedea in timp real traffic-ul trimis catre site-ul nostru ( click-uri si inregistrari ).

Te-am convins ? Vrei sa fii partenerul nostru ?

Inregistreaza-te ca affiliat:

Affiliate's WANTED - 59Cams online adult chat

Posted

Este alegerea ta unde vrei sa fii affiliat, pentru tine conteaza cat de mult esti platit, nu stiu cum platesc alte site-uri, dar cred ca noi platim destul de bine .

Posted
Salut,

Cum vine aia videochat pentru "non-adulti"?!

Scenariul care mi-l sugereaza expresia ar fi urmatorul:

Vine copilu acasa de la scoala in cls 1 intra pe site, bifeaza la inceput ca e

"non-adult"...si apar niste dudui, alege una si? ii arata cum se face exercitiu la mate ca doar a bifat la inceput ca e "non-adult"...;))

• Upvote 1
Posted

sunt altele care platesc chiar mai bine si de incredere folositi un search pe google..nici nu esti autorizat pentru cea ce faci din cat vad..e un simplu site:) cum au toti pustani..doar ca ai nevoie de vizite zici:) vrajeala asta

Posted (edited)

Raspuns pt fiecare in parte.

@ mike_vio

Trebuie sa aduci cat mai multi clienti pe site, cu cat mai multi cu atat mai multi bani, e simpla ideea.

@Cheater

non-adult se refera la altceva, sunt categorii non-adult ca de exemplu: Soul Mates, Esoterics, Make Friends, si asa mai departe.

@ripoff

Corect !

@tromfil

non-adult se refera la altceva, sunt categorii non-adult ca de exemplu: Soul Mates, Esoterics, Make Friends, si asa mai departe.

@Ghiaor

Nu cred ca te-a obligat nimeni sa ne devii affiliat, alti or plati mai bine aia e treaba lor nu a noastra, noi am prezentat o oferta, nu am facut comparatie care plateste mai mult.

Cat despre partea cu legalul vreau sa te anunt ( nu ca am ceva sa-ti demonstrez tie, dar se pare ca scrii degeaba pe acest forum ) site-ul este legal, are o firma in spate isi plateste toate taxele, etc

+ ca noi nu suntem "pushtanii tai" cu care te joci tu pe mIRC cu "vrajeli" dastea.

@ ALL

Pt mai multe informatii add: bbreakerul pe YM!

Edited by CHIRY
Posted
Salut,

Si in cautare de Affiliati vreau sa va prezint urmatoarele oferete de colaborare cu site-ul nostru.

Ai un site adult ? Perfect, este timpul sa iti aduca bani acel site.

Programul nostru de affiliere are 2 optiuni de plata pentru Affiliati dupa cum urmeaza:

18% Din orice sesiune de VideoChat sau Video Platit

30% O singura data atunci cand clientul adus de tine cumpara credite.

CUM PRIMESC BANII?

Platiile se fac prin Transfer bancar de 2 ori pe luna, odata pe 15 si a 2-a oara in ultima zi a luni.

Minimul de plata este 100$.

GOODIES PENTRU AFFILIATES:

My payments & earnings Poti vizualiza in timp real castiguriile si platiile tale.

Promo Tools Oferim afiliatiilor nostri o multime de bannere si cod-uri html pentru a le integra in site-urile lor.

Traffic Poti vedea in timp real traffic-ul trimis catre site-ul nostru ( click-uri si inregistrari ).

Te-am convins ? Vrei sa fii partenerul nostru ?

Inregistreaza-te ca affiliat:

Affiliate's WANTED - 59Cams online adult chat

tu esti ala care a luat toate studiourile la rand pe yahoo sa isi aduca pe site femeile?

Posted

<!--

************************************************************************************************

The source code you are trying to view is not avaliable.

Please try again later.

************************************************************************************************

....

Hai ma! Serios ?