CHIRY Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Salut,De curand am deschis o afacere in VideoChat pentru adulti si non-adulti.Si in cautare de Affiliati vreau sa va prezint urmatoarele oferete de colaborare cu site-ul nostru.Ai un site adult ? Perfect, este timpul sa iti aduca bani acel site.Programul nostru de affiliere are 2 optiuni de plata pentru Affiliati dupa cum urmeaza:18% Din orice sesiune de VideoChat sau Video Platit30% O singura data atunci cand clientul adus de tine cumpara credite.CUM PRIMESC BANII?Platiile se fac prin Transfer bancar de 2 ori pe luna, odata pe 15 si a 2-a oara in ultima zi a luni.Minimul de plata este 100$.GOODIES PENTRU AFFILIATES:My payments & earnings Poti vizualiza in timp real castiguriile si platiile tale.Promo Tools Oferim afiliatiilor nostri o multime de bannere si cod-uri html pentru a le integra in site-urile lor.Traffic Poti vedea in timp real traffic-ul trimis catre site-ul nostru ( click-uri si inregistrari ).Te-am convins ? Vrei sa fii partenerul nostru ?Inregistreaza-te ca affiliat:Affiliate's WANTED - 59Cams online adult chat Quote
CHIRY Posted May 26, 2011 Author Report Posted May 26, 2011 Pai este usor, Tu ai vizite pe site, si le poti transforma in bani ! Quote
crs12decoder Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 De ce as fi la tine si nu la oricine altcineva? Quote
CHIRY Posted May 26, 2011 Author Report Posted May 26, 2011 Este alegerea ta unde vrei sa fii affiliat, pentru tine conteaza cat de mult esti platit, nu stiu cum platesc alte site-uri, dar cred ca noi platim destul de bine . Quote
mike_vio Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Mai exact pentru noobi, ce anume trebuie sa faci pentru cei 1000$ ? Ai cumva si vre-o dovada de plata ? Quote
Cheater Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Salut,De curand am deschis o afacere in VideoChat pentru adulti si non-adulti.Cum vine aia videochat pentru "non-adulti"?!Scenariul care mi-l sugereaza expresia ar fi urmatorul:Vine copilu acasa de la scoala in cls 1 intra pe site, bifeaza la inceput ca e"non-adult"...si apar niste dudui, alege una si? ii arata cum se face exercitiu la mate ca doar a bifat la inceput ca e "non-adult"... 1 Quote
ripoff Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 non adult adica nu se dezbraca nimeni.se creeaza o relatie platonica Quote
Ghiaor Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 sunt altele care platesc chiar mai bine si de incredere folositi un search pe google..nici nu esti autorizat pentru cea ce faci din cat vad..e un simplu site:) cum au toti pustani..doar ca ai nevoie de vizite zici:) vrajeala asta Quote
CHIRY Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 (edited) Raspuns pt fiecare in parte.@ mike_vioTrebuie sa aduci cat mai multi clienti pe site, cu cat mai multi cu atat mai multi bani, e simpla ideea.@Cheaternon-adult se refera la altceva, sunt categorii non-adult ca de exemplu: Soul Mates, Esoterics, Make Friends, si asa mai departe.@ripoffCorect !@tromfilnon-adult se refera la altceva, sunt categorii non-adult ca de exemplu: Soul Mates, Esoterics, Make Friends, si asa mai departe.@GhiaorNu cred ca te-a obligat nimeni sa ne devii affiliat, alti or plati mai bine aia e treaba lor nu a noastra, noi am prezentat o oferta, nu am facut comparatie care plateste mai mult.Cat despre partea cu legalul vreau sa te anunt ( nu ca am ceva sa-ti demonstrez tie, dar se pare ca scrii degeaba pe acest forum ) site-ul este legal, are o firma in spate isi plateste toate taxele, etc+ ca noi nu suntem "pushtanii tai" cu care te joci tu pe mIRC cu "vrajeli" dastea.@ ALLPt mai multe informatii add: bbreakerul pe YM! Edited May 30, 2011 by CHIRY Quote
Ghiaor Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 eu mirc? cand vreodata:)))) bv cool nu era nevoie sa demostrezi..PS: va fac si eu certificate de inregistrare care aveti nevoie;) pret negociabil Quote
CHIRY Posted May 28, 2011 Author Report Posted May 28, 2011 Devii arogant, te rog cauta-ti alt topic, esti neinteresant si pe langa topic. Quote
Ghiaor Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Devii arogant, te rog cauta-ti alt topic, esti neinteresant si pe langa topic.zat zat zat Quote
crs12decoder Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 zat zat zatGata. Nu e cazul sa se transforme topicul asta in circ. Quote
CHIRY Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 Corect crs12decoder.Nici un webmaster cu site-uri adult pe aici? Quote
CHIRY Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 Corect crs12decoder.Nici un webmaster cu site-uri adult pe aici? Quote
NIFOS Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Cine are situri adult related (tubes, blogs, situri statice etc) si vrea sa facem link exchange PM. Quote
caii Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Salut,De curand am deschis o afacere in VideoChat pentru adulti si non-adulti.Si in cautare de Affiliati vreau sa va prezint urmatoarele oferete de colaborare cu site-ul nostru.Ai un site adult ? Perfect, este timpul sa iti aduca bani acel site.Programul nostru de affiliere are 2 optiuni de plata pentru Affiliati dupa cum urmeaza:18% Din orice sesiune de VideoChat sau Video Platit30% O singura data atunci cand clientul adus de tine cumpara credite.CUM PRIMESC BANII?Platiile se fac prin Transfer bancar de 2 ori pe luna, odata pe 15 si a 2-a oara in ultima zi a luni.Minimul de plata este 100$.GOODIES PENTRU AFFILIATES:My payments & earnings Poti vizualiza in timp real castiguriile si platiile tale.Promo Tools Oferim afiliatiilor nostri o multime de bannere si cod-uri html pentru a le integra in site-urile lor.Traffic Poti vedea in timp real traffic-ul trimis catre site-ul nostru ( click-uri si inregistrari ).Te-am convins ? Vrei sa fii partenerul nostru ?Inregistreaza-te ca affiliat:Affiliate's WANTED - 59Cams online adult chattu esti ala care a luat toate studiourile la rand pe yahoo sa isi aduca pe site femeile? Quote
alexarpad2003 Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 <!--************************************************************************************************The source code you are trying to view is not avaliable.Please try again later.************************************************************************************************....Hai ma! Serios ? Quote