Guest blackboy1337 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Dintre toate cms-urile care le-ai folosit pana acum, care crezi ca a fost cel mai bun, cel mai stabil si cel care ti-a placut cel mai mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosetutza Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Drupal :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 am testat multe cms-uri dar cel mai bun mi se pare cel facut de mine de la 0.daca esti incepator e chiar recomandat sa studiezi cele mai folosite cms-uri de pe piata, dar odata ce avansezi e bine sa iti faci tu unul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 am testat multe cms-uri dar cel mai bun mi se pare cel facut de mine de la 0.daca esti incepator e chiar recomandat sa studiezi cele mai folosite cms-uri de pe piata, dar odata ce avansezi e bine sa iti faci tu unul.solutia ta nu mi se pare prea buna, un cms necesita foarte multa munca pentru a fi finalizat la potential maxim pe cand modificarea unuia necesita mult mai putin timp@black pentru forumuri vbulletin, pentru blog-uri wordpress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onoris.nomad Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 wordpress does it all! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Dupa parerea mea:Joomla - pentru siteuri mai mariWordpress - pentru blog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackboy1337 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 io tot joomla am folosit mi se pare ok.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spance2life Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pentru site-uri mari am folosit Drupal, parerea mea este ca Drup este peste Joomla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 solutia ta nu mi se pare prea buna, un cms necesita foarte multa munca pentru a fi finalizat la potential maxim pe cand modificarea unuia necesita mult mai putin timp@black pentru forumuri vbulletin, pentru blog-uri wordpressnu am zis ca il faci in 2 zile... eu am facut prima versiune in cam 1 an (acum e la versiunea 4 si estimez ca termin versiunea asta prin toamna)... pana atunci m-am folosit de cele existente pe piata... dar dupa ce l-am terminat... de atunci toate site-urile mele sunt bazate pe acelasi cms (momentan ma folosesc de versiunea 3)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 nu am zis ca il faci in 2 zile... eu am facut prima versiune in cam 1 an (acum e la versiunea 4 si estimez ca termin versiunea asta prin toamna)... pana atunci m-am folosit de cele existente pe piata... dar dupa ce l-am terminat... de atunci toate site-urile mele sunt bazate pe acelasi cms (momentan ma folosesc de versiunea 3)...La asta e de dorit a se ajunge , la un nivel in care nu mai depinzi de ceea ce-i Open Source si public , treapta in care-ti poti customiza dupa bunul plac si dupa cerintele pe care le ai din partea clientului produsul fara nici un fel de probleme . Felicitarile mele Birkoff ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gjx Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Votez tot pentru Drupal. Din cate am testat, adevarat nu prea multe cred ca e cel mai bun.Ceva interesant ocPortal 7, a free CMS for custom social websites - opensourceCMSSi un Rating http://php.opensourcecms.com/general/ratings.php?pagenumber=1&menuid=all Edited June 13, 2011 by yo9gjx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onoris.nomad Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 []kw3rln cu pluginurile adecvate, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-c0n Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pentru mine MODx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 nu am zis ca il faci in 2 zile... eu am facut prima versiune in cam 1 an (acum e la versiunea 4 si estimez ca termin versiunea asta prin toamna)... pana atunci m-am folosit de cele existente pe piata... dar dupa ce l-am terminat... de atunci toate site-urile mele sunt bazate pe acelasi cms (momentan ma folosesc de versiunea 3)...Sa inteleg ca daca primesti angajament sa creezi un site, il vei face pe cms-ul tau? Sau doar site-urile personale sunt facute pe acea platforma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Sa inteleg ca daca primesti angajament sa creezi un site, il vei face pe cms-ul tau? Sau doar site-urile personale sunt facute pe acea platforma?si cele personale si cele ale clientilor sunt facute pe cms-ul meu...l-am gandit modular in stil MVC, deci vad ce module are nevoie clientul si doar creez modulele lipsa si ii pun un template pe care il vrea el.template engine-ul de la el e inspirat din tutorialul asta Cum se face un template engine simplu (care e inspirat din smarty) in rest totul e modular, se include cand e cerut din link (meniu)am avut mult de furca in prima versiune ca nu era gandit prea bine si nu se pupa la cerintele tuturor clientilor, dar deja de la versiunea 3 nu am mai avut probleme de implementare. Acum la versiunea 4 vreau sa il extind sa functioneze cu mai multe tipuri de baze de date si sa aiba optiune pentru page cache si api ca in rest ca structura va ramane la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 si cele personale si cele ale clientilor sunt facute pe cms-ul meu...l-am gandit modular in stil MVC, deci vad ce module are nevoie clientul si doar creez modulele lipsa si ii pun un template pe care il vrea el.template engine-ul de la el e inspirat din tutorialul asta Cum se face un template engine simplu (care e inspirat din smarty) in rest totul e modular, se include cand e cerut din link (meniu)am avut mult de furca in prima versiune ca nu era gandit prea bine si nu se pupa la cerintele tuturor clientilor, dar deja de la versiunea 3 nu am mai avut probleme de implementare. Acum la versiunea 4 vreau sa il extind sa functioneze cu mai multe tipuri de baze de date si sa aiba optiune pentru page cache si api ca in rest ca structura va ramane la fel.Cum e gandit? OOP sau imperativ/procedural? Can I see it ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 e gandit oop, multi template si multi language, modular... de vazut nu il poti vedea (nefiind public, decat la clienti)o idee cam cum e structurat poti vedea aici dar nu stiu cat de multe vei intelege (citeste totusi ce face fiecare scrip pe lateral in legenda)acolo e tot sistemul, de la preloader, filtrele care se fac pentru protectie, sistemul de cache, sistemul de incarcare a modulelor, sistemul de template engine, sistemul de url rewrite, sistemul de lucru cu tipul de baza de date ales (momentan sqlite, mysql si mssql) pana la afisarea propriuzisa a paginii... inca nu am ajuns la implementarea API-ului.pe baza ideilor din el predau si cursul de programare php la elevi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...