wildchild Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Ca sa nu mai fie cartile prin enshpe mii de categorii in mii de posturi.Propun sa fie una singura cu books care sa contina cereri, sugestiile si toate cartile. Quote
phantomas90 Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 de acord. Nu cred ca se va face. Parca s-a mai discutat. Sau daca se face ar fi mai bine intitulat "materiale de studiu"; de exemplu eu am multe ppt-uri de ASM, si pe langa asta alte executabile de incercare(test). Problema asta a cartilor e mai complicata. Cel mai bine ar fi sa stearga toate tutorialele si sa se inceapa sa se urce ceva de calitate.(cel putin ala "cum sa vezi filme in paint" e de toata jena). Se pot alege moderatori care sa aiba grija de categoria asta, exact cum sunt si pt celelalte. Dar ca de obicei, vorbe in vant si nimic concret. Quote
begood Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 +1 desi...exista gigapedia (thanks again vic) Quote
MrRip Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 De acord ! Asa am putea centraliza pe categorii totul mult mai usor . S-ar gasi rapid cateva persoane care sa poata modera posturile userilor , cred eu . Quote
ripoff Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 de acord o sectiune speciala pt manuale carti programare pe categorii pt fiecare limbaj etc... Quote
firewind Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 subscriu; cred ca Begood este cel mai in masura sa organizeze asta, pe principiul unei programe scolare, fiinca are experienta, si stie care sunt pasii de urmat, ce trebuie invatat, ca si baza teoretica.Deasemenea, dupa insusirea cunostiintelor de baza, in clasa superioara, ar putea preda Begood, Nytro, Sulea, loki, daatdreaq, fiecare cu specializarea lui (Beegopd&Nytro programare, criptare, decriptare, algoritmi, sulea asm, Loki grafica, Daatdreaq despre antreprenoriat, etc), si mai sunt multi altii; fac abstractie de Jones, care este omu care a spart multe, da nu si-a spart (futut) colega de banca, sau daca a spart-o, nu a spus, insa ne va spune, sunt convins, insa nu va spune si profei...aia de a auzit! (citisem mai de demult, pe un blog dracovenia asta) Quote