selected Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ok deci companiile de telecomunicatii din Romania vor sa te sece de bani.Eu acum juma de an am avut o problema cu cei de la Zapp (vroiam sa schimb providerul). Mi-au expirat minimul de 2 ani, am vrut sa reziliez (in acea perioada mi-a murit si modemul, trebuia sa platesc) n-am mai platit, telefoane peste telefoane, am primit indicatii sa le trimit o cerere de reziliere la un mail si sa astept confirmarea (am rezolvat.). Apoi am sunat mi-au confirmat cererea de primire. Toate astea dupa un tambalau facut la Cosmote (magarii care au preluat Zapp), care nici ei nu se sfiesc sa iti suga pula pentru 1 milion lunar. Sa imi ceara taxa de reziliere ? Le-am zis ca plec din tara si nu mai plateste nimeni abonamentul si sa fie sanatosi.Acum, am pe cineva cunoscut cu aceeasi problema numai ca in caz este Romtelecom. In ultimul an nu a beneficiat deloc de netul lor si totusi plateste ~1 milion pe luna. Recomandati aceeasi solutie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Eu am probleme cu Romtelecomul de mult timp. Am net prin switch de la unchiumeo , da' tot eu is GURU la el . ADSL Status : Down . Niciodata nu s-au tinut de treaba , doar ca-i cale lunga pentru a inchide abonamentul . Dar ?tiu c? dac? am face-o , am apela la tipii de la UPC -> oameni serio?i .Apropo , ?i el are de obicei 94-98 lei DOAR PE INTERNET . ?i nici nu ?tie dece . Whatever .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 este ilegal sa ceara taxa de reziliere spunele ca daca iti cere mai mult de 1 leu pt reziliere le bagi 220v pe retea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Am net de 2-3 ani deja de la romtelecom...abonament de 4mb platesc ~45 ron pe luna, la inceput cand mi lau pus iam chemat de 5 ori intr-o saptamana pt ca sincer numai net nu se chema cadea din 10 in 10 minute...dupa ce au vazut ca sun de nebun si fac reclamatii peste tot lau facut si de atunci nam avut probleme...mna nustiu dar sincer daca dai telefoane si faci reclamatii sa stii ca ajuta...da tre sa suni s sa ai rabdare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) mi-am bagat si eu anul asta romtelecom dupa ce s-a desfintat reteaua de cartier si sa ma fut in ruterul Huawei HG655b care mi l-au dat ca se deconecteaza cand ti-e lumea mai draga Edited June 24, 2011 by ripoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popovici Silviu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Incearca alta solutie,UPChttp://www.upc.ro/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Am net de 2-3 ani deja de la romtelecom...abonament de 4mb platesc ~45 ron pe luna, la inceput cand mi lau pus iam chemat de 5 ori intr-o saptamana pt ca sincer numai net nu se chema cadea din 10 in 10 minute...dupa ce au vazut ca sun de nebun si fac reclamatii peste tot lau facut si de atunci nam avut probleme...mna nustiu dar sincer daca dai telefoane si faci reclamatii sa stii ca ajuta...da tre sa suni s sa ai rabdare Aceeasi problema am avut-o eu,imi pica din 5 in 5 minute si la fel dupa aprox. 120 de reclamatii/amenintari s-au trezit si l-au reparat.abonament de 4mb platesc ~45 ron pe lunaEu am dolce la 2 tv + telefon+Internet(14mb) si platesc intre 70-75 lei pe luna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 12 MB ADSL ~ 30 RON pe luna. Am de 2-3 ani net de la ei. Modem speedtouch. Upload cam mic totusi... . O singura data i-am chemat si au venit. In rest.. a mers ok. Mai pica o data la 2-3 zile. Offline time de 1 minut.Cred ca sunt singuru' multumit... nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberneticGOD Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 "Sa imi ceara taxa de reziliere ?"Frate nu-mi vine sa cred ce muisti:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Acum si eu sunt multumit,intr-o luna nici o singura data nu a picat...deci se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Sincer sa fiu faza cu taxa de reziliere nu am mai auzit-o. Mi s-ar parea ciudat sa si apara asa ceva intr-un contract. Atata timp cat in contract nu e stipulata faza cu taxa de reziliere ai putea sa faci tam tam mare. Si eu zic sa si faci.. da-i in mm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ''taxe de reziliere'' adica Daune Contractuale pot sa ti le ceara DOAR daca esti sub contract cu ei(daca ti-ai prelungit abonamentul si inca nu a expirat).Daca nu esti si iti cer fute-i in gura + OPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaK3 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 la rds cu 300 de mii/luna 2mbs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 La Zapp am cam bagat frica in aia de la Cosmote tipa de acolo era cam crispata dupa ce am iesit... Pt baietii care mai au probleme de genu: MULT TUPEU! . Intrebati unde puteti trimite cererea de reziliere, asteptati confirmarea (telefon/ e-mail), le dati un telefon, zicetile ca plecati din tara si va bagati . in serviciile lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Bai eu am net de la romtelecom de 2 ani, 6 Mbs si platesc 12.50 Euro/luna si nam avut treaba niciodata, nu mi-au facut figuri, o singura data mi-a picat netul in 2 ani de zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popovici Silviu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 la rds cu 300 de mii/luna 2mbsrds e praf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 IP Address : 92.83.xxx.xxxLocation : ROMANIA, BUCURESTI, BUCHARESTLatitude / Longitude : LATITUDE, LONGITUDEConnecting through : ROMTELECOM S.ATime Zone : UTC +02:00Net Speed : DSLIDD Code : 40Weather Station : ROXX0003 - BUCHARESTMCC : 226MNC : 02Mobile Brand : HOTI ROMTELECOMia ce imi da linkul astaIP Address Geolocation to Identify Website Visitor's Geographical Location Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco93 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Si eu am patit o faza destul de nasola cu cei de la RDS. Am vrut sa reziliez contractul pentru ca imi pica netu din 10 in 10 minute, i-am chemat de vreo 10 ori pe aia sa-i faca ceva dar se pare ca erau prea prosti pentru secolu asta, asa ca m-am dus peste aia de la sediu si le-am zis sa imi rezilieze contractul pe loc. Dar nu stiu ce mortii masii de calcule au facut ei si trebuia sa le dau 700 lei (aveam contract cu ei pe 3 ani, iar eu dupa primul an am vrut sa renunt si probabil de aia). Le-am zis ca imi bag pula`n el de contract si nu le mai platesc nimic. Am plecat frumos pe usa si de atunci n-am mai auzit nimic de la ei. De 1 an am Nextgen si nu am avut niciodata probleme cu netul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 va razbun eu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 @coco93: daca ii pisi oleaca in freza si bati cu pumnu in masa la ei la sediu cu siguranta nu mai auzi de ei Asa am facut si eu cu Zapp. Sfat pt cei in aceeasi situatie: Fiti tari si nu va lasati calcati in picioare. Taxa de reziliere e ilegala. Inregistrati-va cand le cereti sa rezilieze contractul, sau dati-le prin mail cererea de reziliere (sunt modele pe net), cereti-le si confirmarea (o inregistrati daca e telefonic), platiti ultima factura si va pisati pe ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Personal folosesc UPC de mai bine de 2 ani si nu am avut probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaK3 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 cand te duci sa reziliezi contractul si vezi ca trage de timp, ii zici ca daca nu ti incheie contractul pana la urmatoarea factura de plata, o sa i dai in judecata ptr fiecare factura pe care va trebui sa o achiti din cauza lor ca trag de timp, si aici o sa te ajute cei de la protectia consumatorului.prostia cea mai mare la romani e ca pun botul foarte usor ptr niste asa zise "servicii free" sau pe bani putini dar 9 din 10 romani nici macar nu stiu o fraza din contractul pe care l au semnat, ptr ca nu i intereseaza, si pe baza asta companiile mari au si tupeul sa te puna sa platesti atatea taxe si sa si bata pula de tine, pentru ca oricum nu e vina lor, e vina ta.am o babuta sub mine pe care au pacalit o niste tartani de la un serviciu de telefonie ca sa semneze un contract pe 10 ani, si dupa aprox 2 ani ea trebuia sa se mute in canada la nepoti, trist e faptul ca si acum tre sa vina in romania odata la 3 luni pentru procese, sunt deja 4 ani de cand se lupta sa scape de ei si nu pot din cauza clauzelor pe care le avea puse pe acel contract, de asta zic mereu sa aveti mare grija cand semnati ceva... ca astia va incanta cu telefoane moca si alte servicii kkturi, si pana la urma ajungi sa platesti pentru nimic, sau de 2343299432 de ori mai mult decat trebuie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...